Orice femeie vrea să iasă în evidență, iar primăvara este momentul potrivit ca să atragi atenția prin... ținute extravagante. Dacă acesta este stilul tău, atunci nu ne rămâne decât să îți spunem că urmează să afli, pe pași, cu să le creezi chiar tu singură, acasă, din materiale foarte accesibile.

1.Bloggerița de fashion Elena Postica ne demonstrează cum ne putem crea singure o rochie cu flori. Tot de ce avem nevoie este material transparent, sau o rochie bej, uniton, flori albe și perle sau mărgele – pe toate le găsești în comerț.

Vezi și: Elena Postică: „Dresurile din plasă, cele mai hot accesorii ale acestui sezon!”

După propriul plac, aranjezi astfel ca să obții o compoziție lejeră vizual, însă cu accente pe zonele care vrei să iasă în evidență.

elena postica colaj

Pentru a completa spațiile compoziției vom folosi fire lejere și pom-ponuri mici, albe, pe care le prindem, la fel, cu acul. Avem în final o rochie foarte specială, pentru ieșiri mai deosebite, care ne va pune cu siguranță în evidență formele și silueta. Atenție doar, dacă rochia este transparentă, vom îmbrăca neapărat lenjerie de culoarea pielii, cu sorți sau, la dorință, o fustă mini bej.

elena postica 1

2.Al doilea accesoriu despre care ne-a povestit Elena Postică este o geacă din piele, simplă, fără accesorii, pe care o vom transforma după propriul plac, într-un articol vestimentar atractiv.

Vezi și: 7 posibilități de a reinventa cizmele peste genunchi de la beauty artista Elena Postica (Foto)

Avem nevoi de accesorii mici, pietre sau broșe pe care nu le mai folosim pentru a le putea fixa într-o compoziție, pe partea stângă (sau dreaptă) a hainei, în zona umărului. De asemenea frunze aurii sau flori/petale în aceeași culoare ca și geaca.

elena postica 2

elena postica 3

Geaca va fi îmbrăcată cu un alt element vestimentar, obligatoriu de o singură culoare. Nu uitați, vedeta ținutei voastre trebuie să fie anume geaca – pentru o ținută armonioasă e suficientă.

Foto: Posticaelena.wordpress.com