Două trofee au fost câștigate de rețeaua Farmacia Familiei la acest final de an: NOTORIUM AWARDS și includerea în clasamentul Top 100 Braduri de succes din țara noastră, al revistei VIP Magazin. Acestea demonstrează încă o dată că brandul „Farmacia Familiei” este unul dintre cele mai de succes și îndrăgite branduri din Republica Moldova, în rândul clienților

Spațiul care îmbină armonios frumusețea cu sănătatea

„Farmacia Familiei”  este cea mai mare rețea de farmacii sub același brand din R. Moldova, fondată în 2005, care a devenit, în scurt timp, un brand cu notorietate, construit cu pasiune și coerență. Rețeaua numără 180 de farmacii, cu peste 1000 de angajați a căror misiune este să contribuie la creșterea calității vieții oamenilor, printr-o gamă largă de produse, prin servicii și sfaturi profesioniste, într-un mod plăcut și accesibil.

Farmacia Familiei mulțumește tuturor clienților care, prin voting, și-au exprimat apreciere și susținerea față de brand. Rețeaua de farmacii promite să muncească și mai departe cu aceeași dedicație pentru toți clienții care îi pășesc pragul. Responsabilitatea socială este pe primul loc, fiind o companie social responsabilă și grija față de cei aflați în nevoie. Anul acesta, peste 500 mii de clienți se bucură deja de facilitățile cardului de fidelitate Farmacia Familiei.  „În continuare lucrăm ca să îmbunătățirea calitatea deservirii clienților noștri”, spun cei de la Farmacia Familiei.

Ce este „Farmacia Familiei” astăzi, la cei 14 de ani de activitate?

Este rețeua de farmacii –  lider, care pune accentul pe calitate, accesibilitate şi care se poate mândri cu o echipă care demonstrează zi de zi că istoriile de succes pot fi construite şi acasă. Misiunea Farmacia Familiei pentru 2020 rămâne constantă – #grijă pentru sănătatea întregii familii.

P