„Fericirea este reală doar când este împărtășită” - la asta s-au gândit două prietene patisiere din Chișinău, atunci când și-au propus să îndulcească nu doar clienții, ci și suflețelele care nici măcar nu visează la un tort doar al lor. În fiecare lună, cele două prietene prepară torturi pe care le donează, rând pe rând, câte unui copilaș aflat în dificultate.

Protagonistele proiectului caritabil „Un tort special pentru un copil special” sunt Carolina Majullo și Snejana Cernauțan. Cele două prietene sunt pasionate și dedicate deja de câțiva ani artei patiseriei, iar decorurile pe care le pot realiza astăzi sunt adevărate motive de mândrie.

cats

„Alături de prietena mea, și ea patisieră, pregătim torturi pecare le dăruim copiilor speciali. Am început să facem asta abia recent. Practicăm acțiuni caritabile dulci din luna iunie și preparăm câte două torturi în fiecare lună. Un tort îl prepar eu, unul ea și tot așa.

Cel mai greu ne vine cu identificarea copilașilor. Nu toți maturii cred că aceste torturi sunt oferite în dar, iar multora le este rușine să ne scrie. De cele mai multe ori însă ne scriu oameni din afară”, ne-a mărturisit Carolina Majullo.

Precum veți vedea și în fotografii, copilașii sunt extrem de fericiți atunci când primesc în dar aceste delicii frumoase.

EA.md a publicat recent un interviu cu patisiera Carolina Majullo. Îl puteți re/citi aici:

Carolina Majullo: mămică de gemeni și creatoare de torturi amețitor de bune: „Folosesc cele mai simple ingrediente ”

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: