Trupa ”The Common Linnets”, formată de Ilse DeLange și Waylon va reprezenta, în acest an, ”Țara Lalelelor”, la cel mai important concurs de muzică din Europa. În semifinala din 6 mai, care se va desfășura la Copenhaga, trupa va interpreta piesa ”Calm After The Storm” (”Calm după furtună”).

Ilse Delange și Waylon sunt doi artiști de excepție, care și-au unit forțele abia în 2013, pentru a lansa trupa de muzică pop și country ”The Common Linnets”.

Denumirea trupei a venit după ce, pasionați de același gen de muzică, Ilse și Waylon, au decia să se numească ”păsări cântătoare” – anume aceasta este semnificația numelui pe care îl poartă ”The Common Linnets”.

Participarea celor doi interpreți la cel mai prestigios zoncurs de muzică din Europa, a fost o surpriză. La 25 noiembrie, radioteleviziunea națională olandeză AVRO a anunțat, într-o conferință de presă, fapul că trupa care va reprezenta Țările de Jos la Eurovision 2014 în Copenhaga este anume ”The Common Linnets”!

Piesa de concurs a trupei formată de cei doi interpreți se numește ”Calm after the storm” și a fost realizată în colaborare cu JB Meijers, Rob Crosby, Matthew Crosby și Jake Etheridge. Savurați și voi această piesă scăldată în acorduri ritmate, de chitară!

Apropo, pentru Țările de Jos, participarea la Eurovision este, oarecum, legată de păsări. Anul trecut, Olanda a fost reprezentată, la Eurovisionul desfășurat la Malmo, de interpreta olandeză Anouk, care a cântat piesa ”Birds”.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: