Pe 13 septembrie, am admirat în premieră clipul de prezentare la Miss Earth 2016 al basarabencei Tatiana Ovcinikova. Iată că tânăra de 18 ani nu este unica moldoveancă aleasă să meargă în Manila, Filipine. A doua reprezintă în acest an Portugalia.

Despre Tatiana Ovcinikova vă povesteam că este originară din Chișinău, iar marele său vis este să salveze acest oraș din catastrofa ecologică în care s-a pomenit. Fata duce un mod de viață sănătos și promovează reciclarea, conservarea energetică și respectul față de natură. Tatiana a realizat în acest scop și un eco-video în care se prezintă în limba engleză.

O fată de 18 ani ne va reprezenta țara la Miss Earth 2016. Cum se prezintă în engleză (Video)

A doua basarabeancă înscrisă în competiția Miss Earth din acest an este Alexandra Marcenco. Stabilită cu traiul și studiile în Portugalia, tânăra are tot 18 ani și a reușit, în acest an, să cucerească titlul de Miss Queen Portugal 2016. Alexandra locuiește în orașul Sintra, are înălțimea de 168 cm și greutatea de 53 de kg.

O moldoveancă a devenit Miss Queen Portugal 2016 și va reprezenta Portugalia la Miss Earth

Miss Earth este una dintre cele mai prestigioase competiții de frumusețe din întreaga lume, alături de Miss World, Miss International și Miss Universe. În acest an, se va desfășura a 16-a ediție a acestui concurs, aceasta urmând să aibă loc la Manila, în Filipine, pe 29 octombrie.

Nu e pentru prima oară când la concursuri internaționale de frumusețe sunt aleși să participe mai mulți cetățeni originari din RM!

Basarabenii participanți la Mister World s-au întâlnit în cadrul competiției (Foto)

Foto: Arhiva Personală, Miss Earth, pinoyjuicing.blogspot.md

Distribuie articolul: