Părul - unul din „elementele” de bază ale femeilor prin care pot cuceri instantaneu. Odată cu restaurarea și energizarea acestuia, observăm și o schimbare de look. Părul frumos aranjat poate schimba totalmente fața unei persoanei. Având podoaba capilară îngrijită superb, vei face o impresie minunată oriunde și oricând. De aceea îți propunem două măști extraordinare, al căror efect este magnific.

Efectul este atât de bun, încât te vei îndrăgosti de aceste două măști și le vei aplica regulat. Ingredientele sunt simple și le găsești în frigiderul tău.

Mască pentru volumul părului tău!

Ingrediente:
* Două banane;
* un gălbenuș de ou;
* o linguriță de suc de lămâie.

1

Se amestecă toate ingredientele până se omogenizează, se aplică masca pe păr. Se acoperă capul cu o pungă de plastic, apoi se înfășoară într-un prosop. O jumătate de oră mai târziu, amestecul va fi spălat, se va utiliza un șampon obișnuit pentru a îndepărta masca. Părul tău va fi mai voluminos ca niciodată.

Masca, care va da părului tău, nu numai energie și putere, dar și prospețime!

Ingrediente:
* Un pahar de suc de portocale;
* un pahar de iaurt.

3 (1)

Această mască, de asemenea, se aplică pentru o jumătate de oră, timp suficient pentru ca acesta să acționeze asupra părului tău. Aplicând această mască de cel puțin două ori pe săptămână, fii sigură că podoaba ta capilară se va aranja foarte ușor, chiar și pentru cele mai complicate coafuri. Foarte simplu, dar atât de eficient, nu-i așa?

Sursa

Distribuie articolul: