Doi ani de iubire pură - asta i-a legat pe Andrei și Eudochia într-o relație absolut superbă, care a culminat recent cu o cerere în căsătorie foarte romantică. Parte din Campania #Cummacerut, povestea ce urmează este relatarea sentimentelor și a emoțiilor trăite din plin de Eudochia, o viitoare mireasă în acest an.

„După 2 ani de dragoste nemărginită, Andrei a simțit și a decis că relația noastră trebuie să treacă la următoarea etapă și anume la minunatul moment pe care il visează orice domnișoară – cererea în căsătorie. Eu bănuiam că evenimentul se apropie, dar nicidecum nu îmi imaginam cum va fi, unde și în ce cicumstanțe. Îmi doream foarte mult inelul meu să fie unul deosebit, cu piatră mare, iar cererea să fie neașteptată, într-o atmosferă super plăcută și romantică… Spre fericirea mea, toate aceste dorințe chiar s-au transfomat în realitate.”


„Era o zi obișnuită de ianuarie, eu nu banuiam nimic, știam doar că seara urma să mergem la cină în oraș cu câțiva prieteni de ai lui Andrei, pe care eu nu-i cunoșteam. Ne-am pornit spre local foarte bine dispuși, iubitul meu se străduia să îmi creeze o stare de spirit pozitivă și să mă simt cât mai bine. Mare mi-a fost mirarea când am realizat că ajunsem la restaurantul Mezzo, un local în care nu fusesem încă, dar ne planificam de mult timp. Ambianța era exact cea pe care o visam, iar design-ul unic și decorul extraordinar, cu crenguțe de brad, lumânări, floricele, întregeau taboul perfect al unei seri ce urma să ne marcheze pe ambii și să rămână o amintire de neuitat. Iar întâlnirea cu prietenii rămase doar un pretext pentru ceea ce avea să se întâmple.”

„Andrei ținea să mă convingă că este o cină obișnuită, iar eu începeam să îmi dau seama că ceva va urma… Copleșită de emoții, nici nu am observat că nu departe, cuminți, dar cu ochii pe noi se aflau Cristina Postolachi și echipa sa, Cereri în Căsătorie, care organizase întregul eveniment. Iubitul meu recapitula frumos momentele prin care am trecut împreună, mă complimenta, îmi spunea vorbe dulci, iar eu eram într-al nouălea cer de fericire. Nu spuneam nimic, ochii vorbeau în locul meu, trăiam emoții unice.

Vezi și: Chiar de la prima întâlnire mi-a spus: „Tu îmi vei fi soție, sunt sigur de asta”


„Relaxați, serveam din cupele noastre de șampanie, când ospătarul s-a apropiat de masa noastră cu o tavă, a pus-o în fața mea, a ridicat capacul și a plecat. Eu am rămas încremenită, pe acea tavă se afla inelul de logodnă. Eram mută de uimire, nu știam cum să reacționez, ce să zic.
Andrei și-a tras aer în piept, a luat inelul, a îngenunchiat, a urmat marea întrebare, la care eu am raspuns sigur DA, după care a venit și buchetul de flori, poze, săruturi, îmbrățișări.  Sufletul îmi vibra de bucurie, inima îmi bătea la maxim. Seara a continuat liniștită, eu nu-mi puteam lua ochii  la bijuteria de pe mâna mea, iar dragostea plutea în aer.

„Am trăit clipe foarte prețioase, care nu ar fi fost la fel fără iubitul meu și alegerile lui, fără organiazarea impecabilă a Cristinei Postolachi împreună cu echipa sa, și fără restarantul Mezzo, la care vom reveni cu drag. Și, da, „Dragostea este cea mai frumoasă religie de pe lume.” H. de Balzac”, ne-a scris viitoarea mireasă.

Așteptăm povestea ta despre #Cummacerut la EA@interakt.md.

Foto: Cereri în Căsătorie