Deși majoritatea fraților gemeni nu se pot lăuda cu pasiuni similare, gemenele nemțoaice Mendy Bohm și Meryem Oezcan împart o dragoste unică: cea pentru hairstyle. Impresionant este faptul că deseori lucrează chiar în cuplu, iar tehnicile lor de tunsoare și colorare a părului sunt chiar noutăți beauty de ultimă oră.

Talentul gemenelor Mendy & Meryem s-a transformat într-un proiect comun – imensa frizerie M&M Friseure, amplasată în orașul german Fürth.

lifestyle

Salonul nostru a fost reproiectat pentru a face față celor mai recente provocări. Clienții noștri au parte mereu de băuturi calde și răcoritoare în timp ce se află în salon.

Promovăm coafuri, tunsori și tehnici individuale de hair coloring, oferim individualitate și frumusețe fiecărei coafuri în parte.

Anume din acest motiv am devenit asociați ai brandului mondial L’Oreal Profosienelle”, spun surorile, pe website-ul lor.

E lesne să admiri creațiile celor două surori pe pagina de Instagram a salonului lor, apreciată în prezent de peste 23 de mii de internauți. Echipa de hairstyliste a surorilor a ajuns să fie premiată, până azi, la numeroase competiții internaționale de hairstyle.

Admirați și voi o parte din lucrările lor:

Foto: Instagram, mm-friseure.de

Distribuie articolul: