Două familii din Republica Moldova au susţinut ieri, în cadrul talk show-ului “Пусть говорят” de la Primul Canal că şi-au recunoscut fiii pierduţi, care au apărut într-o ediţie mai veche a emisiunii.
În urmă cu zece zile a fost făcută publică povestea unui tânăr necunoscut din Rusia, care a fost lovit de o maşină, în Turcia. Medicii au făcut atunci tot posibilul ca să salveze viaţa bărbatului, starea lui fiind extrem de gravă. Ulterior, acesta a fost descoperit de o turcoaică ce l-a luat acasă şi-l îngrijeşte din 2008. Familia din Turcia i-a dat numele Umut, ceea ce înseamnă “speranţă”. Femeia, disperată, vrea să găsească rudele bolnavului ca să-l poată trata mai rapid. 

Două familii din Republica Moldova au fost în studioul emisiunii şi ambele au spus cu disperare că bărbatul îngrijit de Gulisum, este fiul lor. Părinţii au venit cu fotografii şi au povestit despre neneorocirea lor.

Vera Rotaru din satul Sipoteni printre lacrimi de disperare a spus povestea fiul ei, Gicu. Femeia este sigură că bărbatul accidentat în Turcia este copilul ei. “Acesta este fiul meu, am simţit acest lucru încă atunci când am văzut prima emisiune.  Eu sunt sigură că este el, pentru că de la naştere, Gicu avea o aluniţă de mărimea unei siminţe de mac, deasupra gurii, iar băiatul pe care l-am văzut în emisiunea trecută are exact acolo acest semn”. Femeia a mai adăugat că Gicu a dispărut de acasă pe data de 7 aprilie în 2008, iar data corespunde cu cea în care a fost găsit tânărul necunoscut.

Soţul Verei îşi doreşte ca băiatul lor să revină acasă, indiferent de starea în care s-ar afla şi spune că ei n-au încetat o clipă să-l caute, doar că eforturile lor n-au dat rezultate.

Umut şi fiul Ludmilei Ilieş, Gheorghe

O altă familie din Făleşti a fost invitată la emisiune şi a susţinut acelaşi lucru. 

 Ludmila Ilieş este convinsă că Umut este fiul ei, Gheorghe, care a dispărut în 2007, pe 19 august. Femeia a spus că are semne trimise de la cel de sus, care-i demonstrează că bolnavul este fiul ei. “În urmă cu două săptămâni am avut un vis în care trei femei turcoaice îngrijeau de copilul meu. A doua zi am văzut emisiunea, eram pur şi simplu şocată, dar sunt sigură că este Gheorghe al meu”. Femeia a mai adăugat că tatăl lui Gheorghe a murit în aşteptarea fiului dispărut.

La emisiune au mai fost şi alte mame din diferite colţuri ale Rusiei care au susţinut acelaşi lucru.

Experţii prezenţi la emisiune, totuşi au spus că Umut ar putea fi fiul Verei Rotaru din Sipoteni, pentru că sunt mai multe asemănări între bolnav şi fotografiile pe care le-a adus mama lui Gicu.

La finalul emisiunii, mamelor le-a fost recoltat material genetic ca să stabilească care este familia lui Umut.

Distribuie articolul: