Gheorghe Begu va compărea pe scaunul acuzațiilor. Este vorba de  șoferul automobilului care este învinovățit de producere accidentului de pe Viaduct, în urma căruia Marcela Paladi, tânăra de 25 de ani a rămas fără picioare.

Dosarul a fost inițiat pentru „încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport” a fost repartizat spre examinare la Judecătoria Chișinău, conform informațiilor publicate pe portalul instanței.

Pe data de 1 martie anul curent, purtătoarea de cuvânt  a Procuraturii Generale (PG), Violina Moraru, a menționat  ZDG, că dosarul pornit în cazul tinerei de 25 de ani, Marcela Paladi, care a rămas fără picioare în urma accidentului de pe Viaduct, fusese transmis spre examinare către Procuratura municipiului Chișinău cu „propunerea de întocmire a rechizitoriului și expedierea a cauzei penale în instanța de judecată”.

Organele de drept de la Chișinău au inițiat o cauză penală după ce Marcela Paladi, de 25 de ani a fost lovită de un automobil în noaptea de pe 5 spre 6 februarie, pe Viaduct,  în timp ce încerca să plaseze triunghiul reflectorizant pentru a avertiza alți șoferi de un accident în care fusese implicată mai devreme.

Gheorghe Begu, șoferul automobilului BMW verde, implicat în acest accident, este specialist în domeniul IT și activează la o companie din domeniu.

Distribuie articolul: