Vești frumoase vin astăzi, din partea trainerului de dezvoltare personală Dorina Arsene și a viitorului său soț, Marin Gospodarenco! Cei doi logodnici au recunoscut că vor deveni părinți!

Așteptările noastre cu privire la sarcina Dorinei Arsene în sfârșit se confirmă. Directoarea școlii ABeZe și promotoarea bunelor maniere în râdul copiilor din Republica Moldova ne-a mărturisit că va deveni mămică.

„Așteptăm un copilaș. Trăim emoții de nedescris alături de viitorul meu soț. Vrem doar să fie un copil sănătos, alte detalii mai puțin contează”, a dezvăluit viitoarea mămică, pentru revista noastră.

Vestea despre sarcină vine la distanța de câteva luni după ce am aflat că ex-directorul Biroului Național de Statistică i-a cerut mâna Dorinei Arsene, nunta lor urmând să aibă loc în luna septembrie a acestui an.

dorina-si-iu-ce

Cât despre maternitate, aceasta o prinde perfect pe Dorina! Ieri, trainerul de dezvoltare personală a participat la Gala de decernare a premiilor Fashion VIP, trădându-și frumosul statut de viitoare mămică.

Imprimeuri florale și culori pastelate. Ce ținute au purtat invitații Galei Fashion VIP (Foto)

13528995_10153615195262513_3539989628604174327_n

Anul trecut, Dorina Arsene a participat la un interviu marca EA.md, alături de mama sa, în care a recunoscut că ce calități frumoase a moștenit de la ea și ar vrea să le transmită fiicei, dacă va avea o fetiță.

cats

Dorina Arsene, despre cea mai importantă lecție pe care i-a dat-o mama sa: „M-a luat să asist la o naștere”

Îi urăm Dorinei sănătate, sarcină ușoară și casă de piatră!

Foto:Iacovlev Dima Photographer, Ellene Mocrii, MO Photographer

Distribuie articolul: