Bucuria venirii pe lume a unui copilaș este nemărginită. Proaspeții părinți, Dorina Arsene și Marin Gospodarenco nu sunt o excepție, iar emoțiile acestei minuni le-au împarțit cu cititorii EA.md pe ultima sută de metri din sarcină, dar și imediat ce a venit pe lume Mihăiță. Astăzi ne anunță fericiți că așteaptă un frățior sau o surioară pentru micuțul Mihai, iar fericire mai mare nu este - pentru ea în curând se va dubla!

Fostul șef de la Statistică și Dorina Arsene, în așteptarea marii Minuni: „Deja totul e pregătit!” (FOTO)

Exclusiv. Dorina Arsene împarte prima poză cu micuțul nou-născut. Iată cum l-au numit

„Vestea că mai vine un bebeluș în familia noastră ne-a luat nițel prin surprindere, însă deopotrivă ne-a bucurat enorm de mult. Mihăiță va avea un partener și prieten de joacă la diferență de un an și un pic – practic vor fi părtași la toate șmecheriile odată. Nu găsim bucurie mai mare și chiar suntem entuziasmați de cum va fi viața în 4. Savurăm altfel momentele sarcinii și ne dorim… un copilaș sănătos și zglobiu, așa precum e Mihăiță”, ne-a declarat fericită Dorina Arsene.

Petrecerea in pijamale-50

„Susținerea și ajutorul soțului, implicarea lui în creșterea primului copil m-a motivat o dată în plus să fiu și mai bucuroasă că mai vine o „gălăgie” în casă. Semn că vom fi în formă și mai bună, alergând după ei”, a mai spus Dorina pentru EA.md.
Amintim că Directorul Școlii de bune maniere și dezvoltare personală ABeZe, Dorina Arsene, s-a căsătorit cu Marin Gospodarenco în toamna anului 2016. În primele zile de ianuarie 2017, cei doi au devenit părinții unui băiețel de nota 10, pe care l-au numit în cinstea bunelului – Mihail.