Dorin Chirtoacă a promis în perioada electorală că dacă va câștiga cel de-al treilea mandat, se va însura. Uite că după ce a ieșit învingător pentru a treia oară la alegerile pentru Primăria Capitalei a anunțat că nu are cum să răspundă la această întrebare.

Deși, susține el, timp de opt ani de mandat a depus tot efortul său pentru a transforma Chișinăul, într-o Capitală Europeană, obiectivul de a se însura a rămas, totuși, nerealizat.

În cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi, jurnaliștii nu au uitat de promisiunea făcută de Dorin Chirtoacă și l-au luat la întrebări despre viitoarea căsătorie și nevastă.

 „Vreți acuma în prima zi? Până diseara să fac nunta sau cum? Eu fac, nicio problemă. Am câștigat alegerile, acuma ..” a glumit inițial edilul Capitalei.

Totuși, Dorin Chirtoacă a ținut să răspundă jurnaliștilor despre subiectul care, pentru public este extrem de curios, iar pentru el – dureros.

Este poate cea mai nerezolvată problemă pentru mine din cei opt ani de activitate. Întotdeauna când discut pe acest subiect, cumva mă răscolește dinauntru.”

Blondă sau brunetă, a continuat curioasă jurnalista:

„Oricum acuma toate fetele se vopsesc, eu încerc să le conving să nu se vopsească. Nu contează. Dragoste, înțelegere, liniște, armonie, fericire, să putem construi împreună o viață, să putem avea copii, să avem satisfacția de a trăi împreună- asta contează, restul … Eram și eu cândva într-o ureche: să fie așa, să fie nu știu cum, mi-a trecut, m-am învățat minte” a declarat cu sinceritate Dorin Chirtoacă.

Nu știm dacă Dorin Chirtoacă are pe cineva alături de care ar putea avea cele enumerate mai sus. Întrebat dacă are vreo candidatură, primarul a răspuns ironic:

„Aici candidatura sunt eu. Pentru că se pune problema cine o să reziste. Nu mă zădărâți că și așa mă doare. Nu băgați cuțitul în rană”, a conchis edilul Capitalei.

Până apare femeia care să-i cucerească inima primarului, acesta rămâne a fi unul dintre cei mai celebri burlaci ai Moldovei.

Citește și Dorin Chirtoacă: „Prima mea căsnicie este Primăria. Copiii sunt troleibuzele, Valea Morilor, străzile…”

 

Distribuie articolul: