Dorin Chirtoacă vorbește mereu cu jumătate de gură despre faptul că nu a părăsit încă rândurile burlacilor. Și cum a fost invitatul de aseară al emisiunii „În profunzime”, primarul capitalei a făcut câteva declarații incitante despre statutul său.

foto: captură video

foto: captură video

La întrebarea Lorenei Bogza: „Când aveți de gând să renunțați la statutul de necăsătorit? Se întreabă lumea și vrea să știe când. Spuneți care-i problema. Ce credeți, chiar, că nu se va găsi nicio femeie care să vă sprijine chiar dacă stați acolo, la Primărie, uitat și nu mai veniți pe acasă. Asta spuneați, că trebuie să găsiți pe cineva care să înțeleagă acest lucru (zâmbind)”, Dorin Chirtoacă a declarat:

„Din punctul meu de vedere, cu cât va fi mai repede, cu atât va fi mai bine! În mod normal, pentru perioada electorală, trebuie să declarăm un moratoriu (amânare pe o anumită perioadă), ca să nu fie interpretat că se face în scop electoral și să mă aleagă lumea a treia oară pentru asta. Chiar n-aș vrea să fie legate lucrurile. Unii îmi sugerează să fac așa ceva în timpul campaniei. O trecem la capitolul restanțe”, mărturisește Dorin Chirtoacă.

Primarul de Chișinău, însă, nu ascunde că este pregătit să se dăruiască cu trup și suflet unei femei.  „Dar, să zicem așa: sunt pregătit. Se poate spune că am tot timpul un inel în buzunar. Sunt pregătit din toate punctele de vedere. Chiar trebuie să spun că există o anumită întârziere. O simt și eu. Ce să-i faci? La primărie a fost devreme, înseamnă că acasă o să fie târziu. Nu le poți face pe toate împreună. Nu băgați cuțitul în rană”, a mai declarat Chirtoacă, în cadrul emisiunii.

Amintim că anterior, Mihai Ghimpu a lăsat să se înțeleagă că nepotul său are de gând să se însoare. Întrebat, în cadrul emisiunii „Ochiul Public”, dacă Dorin Chirtoacă va părăsi rândul burlacilor, liderul PL a răspuns: „Ceva este. Soarele răsare. Îmi doresc acest lucru, și ca președinte, și ca unchi. Să dea Domnul”.  Potrivit UNIMEDIA, edilul Capitalei ar fi într-o relație cu Ala Boțan, de la Radio Chișinău, alături de care a fost văzut în public de mai multe ori.

Distribuie articolul: