Moldoveanca Domnica Cemortan, martor la tragedia produsă pe nava Costa Concordia, în 2012, a recunoscut că a fost iubita lui Francesco Schettino şi că se afla cu el în momentul naufragiului, scrie Daily Mail, citat de publika.md.

Aceasta spune că obișnuia să se strecoare la orele 02:00 în cabina căpitanului vasului Costa Concordia pentru a întreține relații sexuale. 

Domnica Cemortan

Domnica a recunoscut că l-a iubit pe Francesco Schettino și că era fascinată de el și a spus că încă îl respectă.”Partidele nocturne de amor nu l-au obosit peste măsură pe căpitan”, a declarat aceasta.

Domnica Cemortan

Domnica Cemortan și Francesco Schettino se aflau pe puntea comandamentului în momentul accidentului. Femeia susține că în acea seară s-a sărutat cu căpitanul, însă nu au întreținut relații sexuale. 

Domnica Cemortan

Invitată zilele acestea la Teo show, frumoasa blondină a vorbit prntru prima dată despre începutul poveştii de dragoste dintre ea şi căpitanul Schettino.

“La prima întâlnire când am venit la bord era un cocktail party pentru turiştii fideli. De când l-am văzut, mi s-a părut un bărbat extraordinar. Era un bărbat care râdea mult. Era un bărbat mai în vârstă, mi s-a părut fascinant,. Când l-am văzut, am zis sta e! Lui i-a trebuit o săptămână să mă remarce pentru că nu-mi reţinea numele. Nu putea să-mi spună Domnica. I-am spus că nu mai discut cu el dacă nu-mi reţine numele. De-atunci a început să-mi spună Domnica. Tăria de caracter cu care i-am zis asta, cred că l-am uimit când i-am zis asta”, a povestit Domnica, scrie click.ro.

Anterior, moldoveanca a evitat să vorbească despre relația sa cu căpitanul în fața jurnaliștilor.

Domnica Cemortan

Amintim, că în ianuarie, 2012 în urma naufragierii a navei de croazieră Costa Concordia a 32 de oameni au murit. 

Foto: elldor.info, dailymail.co.uk, romaniatv.net, click.ro.Distribuie articolul: