Domnica Cemortan are planuri mari de viitor. „Moldoveanca fatală”, așa cum fusese supranumită de presa internațională, ar putea să intre în politică și chiar să devină jurnalistă. Într-un interviu acordat pentru PrimeTV, Domnica a făcut unele dezvăluiri despre planurile sale de viitor. „Sunt în colaborare cu o televiziune din România pentru a deveni moderatoarea-prezentatoarea unei emisiuni. Nu o să acționez cum acționează unii jurnaliști”, a specificat Domnica.

Totodată, aceasta a declarat că săptămânal este contactată de foarte mulți jurnaliști și publicații din țară și peste hotare. Ea a mai spus că a fost căutată chiar și de „Discovery Chanel” în legătură cu o posibilă colaborare, pentru a oferi detalii despre ofițerii de pe Costa Concordia.

Mai mult, frumoasa blondă ar putea intra și în politică. „Am discutat cu un președinte de partid, a rămas să ne vedem altă dată pentru a discuta”. Domnica însă nu a vrut să spună despre care partid este vorba.

Referitor la cartea pe care intenționează să o scrie, Domnica spune că va fi un memoriu, o carte de buzunar, care să nu includă informație inutilă și care va fi tradusă în câteva limbi. Aceasta a declarat că deja a fost ales un titlu și coperta cărții.

Domnica Cemortan recunoaște că, datorită ei, Republica Moldova a fost pe larg mediatizată. „Sunt țări care nu știau unde se află Republica Moldova, iar alte țări au descoperit Moldova”, a spus Domnica.

Moldoveanca a mai spus că în tot acest incident legat de Costa Concordia se consideră atât o eroină cât și o victimă.

Tu ce părere ai? Va reuși Domnica Cemortan să facă față celor două joburi pe care și le dorește?

Sursa: www.stirilocale.md
Foto: www.unimedia.md

Distribuie articolul: