Căpitanul Francesco Schettino, gastarbaiterul Renato Usatîi, directorul Fashion Week Moldova, Valeriu Croitoru – bărbați influenți și puternici în jurul celebrei blonde Domnica Cemortan. De fapt, Domnica nu are nimic cu nici unul dintre ei, cel puțin așa susține ea în fața presei. 

După ce tot internetul a clocotit despre relația Domnicăi cu milionarul Renato Usatîi, aceasta îi clarifică pe toți, spunând că totul a fost de fat o glumă de prost gust. “Nu l-am văzut niciodată pe Renato Usatîi. Domnul caută vizibilitate prin numele meu. Nu mai vreau să discut despre omul ăsta. A făcut josnic când a publicat discuția noastră și cu asta gata”, a declarat Domnica în cadrul emisiunii ‚O Seară Prfectă’ cu Natalia Cheptene.

 Domnica si Valeriu

Domnica a comentat și pozele care au apărut recent pe Facebook și care o arată pe Cemortan alături de fostul interpret Valeriu Croitoru. “Dragii mei, el este un prieten. Dacă ai ieșit cu un bărbat în restaurant, înseamnă că este iubitul meu? Nu, eu sunt singură. Mentalitatea din țara asta ar trebui să se schimbe. Dacă am postat o poză pe internet nu înseamna neapărat ca am o relație cu el. Mă ajută cu sfaturi”, a spus Domnica în cadrul aceleiași emisiuni.

Amintim că Domnica Cemortan a fost acuzată de presa italiană că ar fi fost una dintre cauzele naufragiului Navei Costa Concordia, dat fiind că aceasta ar fi avut o idilă cu căpitanul, iar în acel moment erau împreună. Domnica a negat toate acuzațiile care i s-au adus, însă a recunoscut că-l cunoștea și simpatiza pe Scettino.

Distribuie articolul: