La aproape jumătate de an de la venirea pe lume a lui Dominic, nu mai rămâne niciun pic de îndoială: Dominic a moștenit cele mai frumoase trăsături fizice de la mama sa - Antonia Iacobescu, dar și de la tatăl său - Alex Velea. Deși nu conștientizează încă acest lucru, băiețelul apare cu regularitate în fotografiile difuzate pe rețelele sociale de către părinții acestuia.

Deja de aproape jumătate de an, weekend-urile cuplului de cântăreți Antonia și Alex Velea arată anume așa: în apartamentul comun, alături de băiețelul Dominic și de bulldogul francez al Antoniei. Cățelul nu reprezintă un pericol pentru micuț. Chiar și anterior, Alex declara, la o emisiune TV:

El nu doarme lângă cățel. În al doilea rând, este foarte bine ca un copil să crească lângă un animal. Copiilor le plac animalele foarte bun, iar noi avem un animal foarte curat. E un buldog francez. Noi obișnuim să mai dormim și cu cățelul, dar vă dați seama că și noi ne gândim la copilul nostru, ca să nu-i punem sănătatea în pericol.”

„E un amestec dintre Alex și Antonia”, exclamă unul dintre fani, în comentariile unei noi fotografii cu Dominic, publicată de Antonia pe internet.

Dominic trădează ochii albaștri ai mamei sale și gura tatălui, cu buze foarte evidențiate. La sfârșitul lunii iunie, băiețelul va împlini exact jumătate de an de când a venit pe lume printr-o operație de cezariană.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: