Veste tristă în lumea modelingului. A murit primul supermodel rus, muza lui Karl Lagerfeld, Olga Pantushenkova.

Era faimoasă în anii 90, revistele fashion celebre, precum Elle sau Vogue, „luptându-se” pentru dreptul de a o avea pe copertă! Olga Pantushenkova a fost primul supermodel rus.

Modelul i-a cucerit pe toți cu o înfățișare angelică, devenind imaginea mai multor branduri de produse cosmetice. În anii 90′ ea a participat în campanii publicitare pentru branduri cunoscute precum Claude Montana, Louis Vuitton, Giorgio Armani, Christian Lacroix. Era atât de populară încât toți o voiau în echipă!

Top modelul a defilat pentru Balenciaga, Christian Dior, Chanel, John Galliano, Valentino și Yves Saint Laurent. La un moment dat, avea atâtea proiecte, încât s-a simțit epuizată. 

În ultimii ani, aceasta a dus o luptă crâncenă cu cancerul. Iar pe 6 februarie, modelul, care odată era muza lui Karl Lagerfeld și John Galliano, s-a stins din viață. Aceasta a decedat în brațele mamei sale, într-un apartament din Sankt Petersburg. Olga Pantushenkova nu a fost niciodată căsătorită și nu avea copii. Avea 44 de ani.

Sursa: Google.com

Vezi și: Făcea milioane din modeling, iar acum a ajuns în stradă. Un fotomodel de renume este în culmea disperării