Fratele mai mare a artistului Pavel Stratan și cântărețul cunoscut sub numele scenic Nelu, Nelu Stratan, a murit în această după-amiază.

Nelu Stratan, cunoscut simplu sub numele de Nelu a fost un interpret și producător moldovean de muzică folk și rock, fratele mai mare al lui Pavel Stratan.

Protv.md citează ofițerul de presa al Poliției Capitalei, Adrian Jovmir, potrivit căruia Nelu Stratan, în vârstă de 51 de ani, a decedat în această după-amiază, în casă. Trupul neînsuflețit al artistului a fost găsit de către prietenul acestuia. El spune că de ieri seara îi suna și nu răspundea. Fiind ingrijorat, a mers spre locuința lui Nelu Stratan. Ajuns acolo, a găsit ușa deschisă, iar pe interpret – întins pe jos, în antreu. Medicii legiști spun că nu au găsit semne de moarte violentă.

Inițial, poliția venise cu versiunea că artistul ar fi decedat pe str. București, iar trecătorii ar fi anunțat autoritățile. Una din ipotezele care ar fi dus la decesul interpretului este un atac de cord. Pavel Stratan, fratele mai mic, a comunicat pentru Pro TV că Nelu a mai suferit anterior un preinfarct, iar acesta de astăzi s-a dovedit a fi fatal.

În 2003 a lansat piesa „Ultima noapte” de pe albumul cu același nume, care a fost aleasa hitul anului în 2005. În România s-a lansat cu piesa „Zai, zai” inspirată dintr-un cântec al lui Joe Dassin aceasta a beneficiat și de un videoclip în regia lui Igor Cobalanski.

Rudele au confirmat decesul artistului.

cats

Știrea se actualizează…

Foto: Facebook.com

Sursa: AGORA

Distribuie articolul: