Interpreta Doinița Gherman s-a supărat și în finală, doar că pe cei care au lăsat scena prea umedă, asta deoarece, spune chiar ea, era cât pe ce să cadă, atât ea, cât și dansatorii. “De obicei pot să cant și să-mi țin vocea, dar să cânt și să cad încă nu am încercat!”, a declarat interpreta la ieșirea de pe scenă.

“Au căzut și băieții, cineva dintre ei a alunecat. Eu, spre exemplu, în prima strofă și în primul refren am vrut să cad de vreo trei ori – podeaua era prea udă și chestia asta m-a speriat foarte mult. Nu știu cum s-a văzut asta pe scenă, dar după ce am ieșit simțeam nevoia să răbufnesc și a fost foarte complicat. Cred că show-ul nostru avea să se schimbe cu o traumă a mea sau a căruiva dintre băieți. A fost un mic incident pentru că scena era prea umedă. Eu zic că noi ne-am ținut și cu show-ul, iar eu m-am străduit să păstrez vocea echilibrată, deși am crezut că-mi rup gâtul, serios”, a spus Doinița imediat după evoluarea în finala de sâmbătă seara.

Goinița Gherman și Echipa

Interpreta este pentru o competiție corectă, onestă și curată. “S-au făcut multe speculații pe diverse teme… să câștige oricine, dar să fie totul mai onest și mai transparent și toți să aibă o atitudine mai profesionistă față de munca pe care o depun”. Artista remarcă un fapt foarte trist: “Din ce în ce mai puțini interpreți cu experiență vin la Eurovision. Nu știu, poate le este frică de o rușine de genul nota 2 (doi) de la un membru al juriului?!”.

Foto: Ellene Mocrii