Invitată, săptămâna trecută, în studioul UNIMEDIA, interpreta Doina Sulac a dezvăluit mai multe detalii despre Nicoleta – fiica de aproape zece ani a acesteia. Nepoata maestrului Nicolae Sulac este o fire foarte hotărâtă și talentată. Ce a mai mărturisit Doina Sulac despre fiica sa, aflați mai jos.

Fata mamei este lider în familia noastră, este dictatorul care ne spune ce să facem. Studiază muzica la Liceul „Ciprian Porumbescu”. Are și premii de frunte ocupate la pian, recent. O stimulează concursurile, premiile. Este un copil care iubește foarte mult să fie remunerat și nu lucrează pur și simplu „de ochi frumoși”. Vrea să muncească, dar vrea să știe pentru ce. Își știe prețul. Acuma merge cu trei ciocolate, pe urmă va merge cu patru, iar apoi – cu altceva.

Este un copil foarte inteligent. Chiar și medicii care o văd spun că nu este naivă. Nu prea o văd ca om de artă, din punctul de vedere al comportamentului sau al gândirii. Este foarte realistă, știe ce vrea. Nicoleta încă nu știe cine va deveni. Chiar nu-mi fac griji de ea.

Fiica mea este cel mai bun exemplu pentru mine. Este foarte diferită de mine și nu știu cui îi seamănă. Pe ea n-o minte nimeni. Este cu picioarele pe pământ. Nu este rău să fii naiv, pentru că toți oamenii de artă sunt, undeva, naivi, creduli, doar că acolo unde se afirmă ei, le este apreciată arta. La noi, e normal să te prezinți direct cu picioarele pe pământ, așa cum este ea. 

Uneori, când o întreb despre ce notă a luat, îmi poate spune ceva în favoarea ei până când eu aflu adevărul. Este un copil care nu se va pierde în viață. Nu pot să-i impun cine va deveni. Profesoara sa de pian spune că este capabilă și are auz absolut. Posibil, ea a moștenit celebritatea de la tata și va deveni un om foarte mare.

Sigur că îmi doresc ca ea să continue calea muzicală, pentru că provenim și noi dintr-o familie cu rădăcini muzicale. Până la urmă, ea va alege cine să devină. Orice ar decide să facă, va fi doar în favoarea ei”, a mărturisit Doina Sulac, pentru Cristina Aramă.

Foto: arhiva personală/Facebook

Distribuie articolul: