Doina Sulac a fost recent în gura presei de cancan după ce a publicat pe Facebook o poză în care este foarte vizibil un inel al artistei, proieminent pe degetul inelar. Logodită sau deja căsătorită? Asta ne-am întrebat și noi, iar Doina ne-a clarificat – în viața artistei e loc de un bărbat afectuos și generos, pe care ea încă îl așteaptă.

Doina Sulac„De ochii lumii și de presă nu fugi nicăieri. Nu este un inel de logodnă, deși acum tot ce apare pe rețelele de socializare se interpretează cum vrei. Nu are rost să vă mint… va fi un mire, dar veți afla despre el. Acum sunt implicată mult în activitatea fiicei mele, vreau să o ajut. Aștept să fiu cerută în căsătorie, însă acest inel este unul mai vechi, dăruit de o persoană iubită la acea perioadă, un bărbat care nu mai e acum în viața mea”, spune Doina Sulac.

„Sunt la o etapă de atenții și cadouri… Sunt pregătită pentru o căsătorie, însă nu a venit probabil încă momentul. Liderul familiei acum este fiica mea Nicoleta, așa că viitorul meu soț va trebui să fie apreciat și iubit și de copilul meu. Când va trece testul, viitorul meu soț, am să vă anunț. Apreciez bărbații iubitori, cei care pot avea grijă și material de o femeie, un bărbat care o ajută să-și realizeze visurile, etc.”, mai declară Doina Sulac în studoiul UNIMEDIA.

„Nu-mi ascund viața de public, dar vreau ca toți să știe că există o măsură. Până aici e viața mea privată și nu cred că e cazul să te bagi în sufletul cuiva. O să-mi afișez mirele, nu-l voi ascunde. Însă acum nici nu am pe cineva în mod serios, ca să vă pot da un nume sau o poză. Mă întreabă chiar prietene bune dacă m-am măritat… trebuie să trăiască și jurnaliștii din ceva, ce să zic…? Cred că alesul inimii mele va veni, pentru că ceea ce ți-e scris, în frunte ți-e pus”, a mai recunoscut artista.

Doina Sulac

Foto: Facebook.com