Mănâncă sănătos, alimente gătite doar în tigăi și cratițe de calitate, bea apă doar din filtru și merge la salon de minim trei ori pe săptămână. Este vorba despre interpreta Doina Sulac care, mai ales de când a avut ceva probleme de sănătate, este foarte atentă la ceea ce mănâncă, iar din respect pentru publicul ei, arată mereu bine și aranjată.

„Merg des la salon, uneori chiar de 4-5 ori pe săptămână. Niciodată nu mi-am permis să apar în fața omului necoafată sau nemachiată. Mai degrabă refuz, dacă știu că nu sunt în ordine: de la rochie, până la machiaj și coafură. Machiajul mi-l fac și singură, dar coafura doar la salon. O femeie trebuie mereu să arate bine, și dacă e să fie frumoasă, atunci să cheltuie bărbatul pentru ea”, declară Doina Sulac.

Întrebată ce sumă alocă săptămânal pentru frumusețe, saloane și îngrijire, interpreta a spus: „Cam 100 de euro precis că cheltui. Iată de ce nu vreau să mă întrebe lumea cât iau pentru o evoluare sau un concert. Fiecare om este o lume aparte. Mergi la omul care te place pentru ceea ce faci, până la urmă”, mai spune Doina. 

Doina Sulac„Am suferit mai demult și o intervenție la rinichi și de atunci sunt mult mai atentă. Nu țin o dietă aparte, dar îmi place să mânânc sănătos. Ador bostanul cu stafide și lămâie – este unica legumă care conține o substanță ce luptă cu cancerul. Îmi place să mănânc sănătos – eu nu voi mânca din orice tigaie sau din orice cratiță. Mănânc din produse sănătoase de 16 ani, de asta arăt atât de bine, folosim o veselă foarte bună. Beau apă doar din filtru, curățată, mai merg pe la sanatorii. Contează ce mâncăm – asta suntem. Folosesc și creme, măști, însă acestea nu-și pot face imediat efectul”, spune artista despre modul ei alimentar de viață.

Foto: Facebook.com/Doina Sulac