Doina Petrache este, pe bună seamă, femeia care face cadouri. De mai bine de patru ani creează emoții, le ambalează perfect și le livrează cu multă căldură – exact așa cum o fac moșii darnici. Este omul modest care crede în puterea de a dărui, nu doar lucruri concrete, dar și un amalgam de trăiri și amintiri frumoase. Atât în crearea darurilor, cât și în serviciul de consiliere, Doina experimentează, își asumă riscuri, greșește, se corectează, o ia de la capăt și se auto-perfecționează mereu.

Afaceri cu suflet

„Într-o era a digitalizării intense și în avalanșa de noutăți, adevăratele valori despre care nu vorbim pot trece neobservate și pot fi necunoscute. Așa am decis să vorbesc mai mult despre pasiunea mea pentru crearea Cadourilor și despre ce fac eu în calitate de creative manager în atelierul de cadouri pe care l-am fondat în 2016 și în calitate de Gift Concierge pentru clienții mei din business sau persoane fizice. Acesta este locul și domeniul în care m-am regăsit și mi-am construit adevărată vocație. Întotdeauna am știut că voi face afaceri. Însă, orice am face, dacă nu punem suflet și dedicație – nu iese nimic”, ne spune intervievata noastră.

Cadouri B2B Bantik.md

„Întotdeauna am dăruit”

„E felul meu de a fi – la un moment dat deja am început să cred că pentru asta am fost creată – pentru a da ceva din ce am și ce pot oamenilor din jur. Din 2016 până acum mulți angajați care s-au perindat prin atelierul meu sau cunoștințe care au văzut un tablou pozitiv în ceea ce fac au încercat și deschis afaceri similare. Unele deja nu mai există probabil. Cred cu tărie că rolul creatorului într-o asemenea afacere e mare, iar un business care ține strict de persoană nu poate fi copiat sau scanat, pentru că nu are viață”, declară Doina Petrache.

„Am împachetat peste 30 mii de cadouri, practic 90% dintre cele realizate și livrate au trecut prin mâna mea… Știu fiecare fundiță cum a stat, fiecare pai sau coș cum s-a plasat. Am trecut momente grele, dar și prin multe clipe de satisfacție. Când privesc în urmă „fabrică de cadouri” pe care o dezvolt, văd un background serios de cunoștințe și experiențe acumulate din traininguri, cursuri de gift industry și de business, dar și din greșelile din care prefer să învăț.”

Avantajele de care se pot bucura potențialii clienți care vin la Bantik:

  • cunoștințele mele în domeniul de creare cadouri și împachetare;
  • responsabilitatea executării comenzilor;
  • viteza de împachetare (record stabilit cu echipa Bantik: 820 cadouri complexe în 11 ore);
  • selecția de produse premium;
  • expertiza în combinarea produselor din conținutul unui cadou;
  • un raport corect pret/ calitate (întotdeauna suntem la preț avantajos față de ceea ce s-ar putea găsi pe piață);
  • noutăți în tendințe de packing și design (toți repetă sau abia descoperă ceea ce noi lansam acum 2 ani)

Alege un specialist în domeniul cadourilor

„Aș vrea că din ce în ce mai multă lume, când vrea să facă un cadou, să aleagă serviciile unui specialist. Asta ar face să crească mult industria cadourilor și să devină un domeniu mult mai frumos, iar clienții să obțină servicii de calitate. Ideea care stă la bază bantik.md este în servicii de creare, livrare cadouri și flori de segment medium și înalt la un preț accesibil pentru fiecare. În condițiile pieței actuale este extrem de greu de oferit produs medium/high class la prețuri accesibile, dar continuăm să credem că anume acest segment este cel mai loial față de clienții noștri”, a mai menționat antreprenoarea.

Vin, sărbătorile vin!

„Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de Crăciun și Anul Nou și, inevitabil, fiecare dintre noi are câteva Cadouri de făcut. A fost un an greu, cu de toate, însă acum, mai mult decât oricând, vrem să fim aproape de cei mai importanți oameni din viață noastră sau a companiei pe care o avem. Anume în acest an, vreau să pun accentul pe serviciile de consultanță în alegerea Cadourilor. Oferim multă implicare în crearea conceptelor pentru fiecare client în parte, așa ca să reușim cu toții să rezistăm să menținem prețurile pentru a fi accesibili pentru fiecare. Vreau să ajungă la toată lumea acest mesaj: să dăruim #maimultdecatcutii, #maimultdecatcosuri, să dăruim #cadouricupoveste”, menționează Doina Petrache.

Cadouri Bantik.md

„Acesta este lucrul meu și al echipei Bantik: să creez povești pentru Cadourile voastre și să ajungă la destinatar ceea ce este cel mai important într-un cadou – Emoțiile. Nu întâmplător sloganul bantik este #emotiidemilioane. Anume acest gen de emoții și amintiri în viața noastră sunt puține. Pentru voi încercăm să fim mai buni cu fiecare zi. Pasiunea și dăruirea cu care facem acest lucru se poate vedea în toate Cadourile livrate până acum, iar clienților noștri le datoram încrederea că mâine vom face mai bine și vom crește împreună.”

Amprenta pe care o lăsăm…

„Afacerile se nasc și mor, lucrurile vin și se duc, cea mai importantă este amprenta pe care o lăsăm – asta încerc să fac în toată ziua, discutând cu clienții, lucrând în atelier sau online, când aleg colecțiile noi sau când creez un gift concept. Mie mi-a rămas în suflet amprenta bunicii, care în copilărie îmi punea fundițe în cosițe, iar când aveam petreceri cu copii îmi dădea neapărat un dar împachetat frumos și cu fundiță. Când a trebuit să aleg cum se va numi atelierul meu de cadouri a fost simplu și din suflet – bantik. Bantik este copilarie, alint, clipe frumoase, bucurii mici, dar oferite din inimă – este ceea ce mi-a configurat modul de a fi și probabil un cuvânt rusesc de care nu mă rușinez să îl am în vocabular”, a mai precizat Doina.

Bucuria vine din suflet și din lucruri mărunte… și se livrează cu Bantik.md și Doina Petrache