În fiecare nouă listă a moldovenilor de succes, care ne duc faima în lume, este inclus și numele Doinei Ciobanu. Tânăra a revenit într-o scurtă vacanță la Chișinău și nu a ezitat să ofere un nou interviu despre activitatea sa în fashion blogging. Invitată la Prima Oră, Doina a dezvăluit că în spatele fotografiilor ideale de pe Instagram, se ascunde o lume în care domină munca și, neapărat - concurența, uneori - neloială!

„Mulți oameni cred că eu sunt permanent în vacanță. Am o mică problemă și cu agenții mei, care mă trimit la un job undeva peste hotare și știu că sunt la job, dar îmi urează o vacanță plăcută. Nu e chiar vacanță. Dar asta e oricum parte din ceea ce fac: să prezint întotdeauna călătoriile mele într-un aer foarte lejer, nepăsător, deoarece oamenii au foarte multe probleme și, atunci când merg pe online, nu vor să îți vadă și problemele tale, vor dă vadă o viață perfectă, unde totul este ușor. Ei nu vor să vadă ce se întâmplă în spatele acestor poze frumoase. 

Majoritatea oamenilor care îmi coordonează activitatea sunt agenții mei de la NEXT, care prezintă câte o echipă mică în fiecare capitală a modei: Londra, Paris, Mirano și Los Angeles. Inițial, m-au contactat chiar ei. A fost grație paginii de Instagram și a faptului că atunci când m-am mutat în Londra, am început să merg la multe evenimente, iar fotografilor locali a început să le placă de mine, să mă fotografieze destul de des.

Doina Ciobanu: „Am dat o șansă de lungă durată Moldovei, însă industria de aici nu prea m-a susținut”

Been living in full white outfits this summer 🐼

A post shared by Doina Ciobanu | Дойна (@doina) on

Ziarele locale scriau despre mine și deoarece semănam cu Kendall Jenner. Se întâmpla să mă aflu pe covorul roșu și să vină să îmi ia interviuri, crezând că sunt Kendall. Și tot așa, imaginea mea a devenit mai cunoscută în Londra. Nu-mi place prea mult când oamenii sunt comparați între ei, dar nu o iau nici ca pe ceva obijduitor.

Am început să lucrez și cu Zuhair Murad, au ajuns ei la mine, până am făcut cunoștință cu designerul. Am devenit buni prieteni. Rochiile lor sunt foarte frumoase, însă foarte grele și incomode.

Atunci când nu ești doar pe Instagram, dar intri fizic în această lume, devine mult mai complicat, deoarece realizezi că este foarte competitivă, uneori murdară, alteori – care stârnește complexe. Problema fetelor tinere din ziua de astăzi este că văd niște imagini perfecte și vor și ele să arate ireal. Din acest motiv apar problemele alimentare. Eu încerc să comunic chestia aceasta, deși sunt și eu atinsă uneori, atunci când văd că unii sunt 100% perfecți grație echipei din spatele lor.

In my element 🍝🇮🇹

A post shared by Doina Ciobanu | Дойна (@doina) on

Am venit acasă ca să merg cu sora mea la 1 septembrie, va fi prima oară când o însoțesc. Revin acasă uneori cu chestii care mă frustrează foarte mult, dar îmi este plăcut să văd și multe lucruri care s-au schimbat. Apar localuri mai moderne, mai vestice, mai hipster. De când am început blogging-ul, s-a schimbat definitiv și street style-ul din Moldova. Au apărut mulți oameni care chiar se uită pe net și încearcă să se inspire, să nu investească în piese neapărat scumpe.

Acum urmează sezonul de fashion week-uri, până la sfârșitul anului calendarul meu este full. Sper să trec peste ele fără să mă îmbolnăvesc, pentru că presupun foarte mult stress și activitate. Voi lua vitamine și mă voi alimenta corect” – a mărtusitit celebra moldoveancă, în cadrul interviului.

Bloggerița Doina Ciobanu, despre carieră și planuri de viitor: „Uneori nu pot avea o zi liberă, nu pot ieși din casă fără a arăta bine

🌹

A post shared by Doina Ciobanu | Дойна (@doina) on

Foto: Instagram.com, Prima ora