Una dintre cele mai tari influencere fashion din Moldova, Doina Ciobanu, a avut o apariție îndrăzneață, chiar copleșitoare la Fashion Awards 2019. Tânăra s-a remarcat prin stilul masculin și eleganță debordantă.

Pe 2 decembrie, la Londra, într-o locație iconică precum The Royal Albert Hall, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente de modă, Fashion Awards 2019.

Doina Ciobanu, care este recunoscută drept una dintre cele mai interesante influencere în domeniul fashion nu doar în Moldova ci la nivel internațional, a fost prezentă la eveniment și a reușit să se impună prin stilul care o caracterizează, masculin și foarte elegant. Tânăra a optat pentru o ținută all black, compusă din pantaloni și sacou de inspirație tuxedo, cu un decolteu îndrăzneț până la brâu. Moldoveanca a fost deja inclusă în lista celor mai bine îmbrăcate vedete la Fashion Awards 2019, de către publicația britanică Standard.co.uk.

foto: foto: standard.co.uk

Astăzi, Doina a făcut un mare anunț pe contul său de instagram: „După luni întregi de muncă, dar păstrând acest secret, sunt încântată să anunț că anul viitor eu, împreună cu @monicavinader vom crea o colecție. Avem încă multă muncă în față, dar a lucra cu o astfel de echipă cu adevărat preocupată de sustenabilitate, dar și a face un produs frumos este un vis absolut!”.

Abia așteptăm să descoperim colecția de bijuterii la designul căreia va munci Doina, dar până atunci, avem drept exemplu cerceii purtați de aceasta la evenimentul de aseară. Apăsați pe săgeată pentru a descoperi mai multe imagini.

Fashion Awards recunoaște creativitatea și inovația în materie de modă, sărbătorind persoanele excepționale a căror imaginație și creativitate s-au remarcat în industria modei la nivel mondial în ultimele 12 luni, la fel se întâmplă și cu brandurile și afacerile care au transformat posibilitățile modei din prezent.

Sursa: Instagram

Vezi și: „După Cortină”, cu Doina Ciobanu. Despre succesul colosal pe Instagram, dar și influența negativă a acestei rețele (Video)