Brandul Zuhair Murad își pregătește colecția de Toamnă-Iarnă în cadrul Paris Fashion Week, iar moldoveanca Doina Ciobanu îi va reprezenta ținutele în cadrul showlui care va avea loc astăzi. 

Modelul și bloggerița Doina Ciobanu, originară din Chișinău colaborează cu Zuhair Murad pentru prezentarea colecției de Toamnă-Iarnă 2016, la Paris. Doina a măsurat deja câteva rochii splendide create de designer și a promis pe blogul ei că va ține la curent publicul nu doar cu detalii din timpul showlui, dar și cu imagini din spacele scenei.

Nu știu cum să-mi exprim dragostea mea față de Zuhair Murad și creațiile lui. Am fost fană de ani de zile, urmărind atent rochiile sale pe covor roșu, visam mereu să ajung să fac parte din „gașca” lui. Ei bine, știi, oricât de banal ar suna, visele devin realitate! Sunt extrem de încantată să anunț că lucrez cu Zuhair Murad pentru colecția de toamna-iarna 2016/17 Haute Couture show-ului, preluând contul Instagram și Snapchat (zuhairmurad), pentru a împărtăși cu voi piesele preferate  Zuhair Murad purtate la Paris, precum și exclusivități din spatele scenei”, a scris Doina pe blogul său. doina-ciobanu-zuhair-murad-haute-couture-fashion-blogger-paris-8 doina-ciobanu-zuhair-murad-haute-couture-fashion-blogger-paris-10doina-ciobanu-zuhair-murad-haute-couture-fashion-blogger-paris-2

Foto: Thegoldendiamonds.com