Bloggerița de fashion Doina Ciobanu are un nou motiv de mândrie. Tânăra basarabeancă a fost inclusă în lista candindatelor nominalizate pentru titlul de „Cea mai influentă femeie din 2016”.

Sunt fericită să mă aflu printre 99 cele mai influente femei din lume. Îmi rog colegii din Republica Moldova să mă ajute cu un vot”, comunica, ieri, bloggerița de fashion.

Publicația care a nominalizat-o pe Doina Ciobanu în acest clasament este uk.AskMen.com – un website britanic pentru bărbați, fondat încă în 1999 . În 2001, revista online a depășit, în audiență, alte site-uri din aceeași categorie: stil de viață masculin. Doar în 2009 website-ul a fost ținta a peste 12 mln de vizitatori unici din întreaga lume.

ntyn

AskMen a creat liste cu femei nominalizate în cadrul a 4 categorii diferite: atlete, femei influente, femei puternice și vedete de performanță. O puteți vota pe Doina accesând ACEST LINK, categoria INFLUENCERS.

Amintim că recent, Doina Ciobanu a semnat un contract cu una dintre cele mai influente agenții de modeling din lume – Next Models. Agenția a văzut în bloggerița de fashion un talent care ar putea deveni ambasador a brandurilor, iar tânăra a acceptat cu plăcere această provocare:

Bloggerița Doina Ciobanu a semnat contract cu una dintre cele mai mari agenții de modeling din lume

doina-ciobanu-blue-aviator-jacket-thigh-high-boots-4

Foto: thegoldendiamonds.com, captură web

Distribuie articolul: