În prag de toamnă, Nanu Danu și Victoria Roșca și-au unit talentele actoricești pentru a readuce zâmbetul pe fețele celor care îi admiră. Vloggerii au filmat o parodie cu tematică delicată: „instinctul bărbătesc”. Sfârșitul e cât se poate de amuzant!

Autoarea vlogului Zâmbărele a acceptat provocarea lui Dan Cebotari de a apărea într-o nouă parodie a tânărului, iar rezultatul muncii lor a îmbrăcat forma unei parodii amuzante la adresa naturii masculine.

În scheci, vloggerii joacă rolul unui cuplu, Nanu Danu fiind la volanul unui automobil. Ghinionul face că avându-și soția alături, șoferul claxonează la vederea fiecărei fete care traversează strada. Evident, gestul în este de fiecare dată „pedepsit”. Rolul modelelor este jucat de Iulia Abramțova, Katerina Abramțova, Marina Vlad și Corina Obreja.

„Instinctul bărbătesc necontrolat, la claxonatul domnișoarelor, în prezența soției, dăunează grav sănătății și nu numai”, se amuză autorii.

Amuzați-vă și voi:

Instinctul bărbătesc necontrolat ,la claxonatul domnișoarelor în prezența soției , dăunează grav sănătății , și nu numai !!! 👆😊

Posted by Nanu Danu on 31 August 2017

Vedeți și:

Nanu Danu, după mai bine de un an de vlogging: „Nu primesc bani din ceea ce fac și nu, nu vreau să plec din țară”

Victoria Roșca, despre un an de „Zâmbărele”: „Eu prefer să fiu mai nebună. Nebunia e cartea mea de vizită!”

Foto: captură video

 

Distribuie articolul: