Unul dintre cei mai doriți actori de la Hollywood, Ian Somerhalder, în vârstă de 36 de ani s-a căsătorit cu actrița Nikki Reed, de 27 de ani. Proapeți căsătoriți, în Santa Monica, cuplul a fost prinși în obiectivele paparazzilor.

Mirele și mireasa au ales să-și unească destinele îmbrăcați în culoarea albă. Ian a purtat un smoching alb, iar Nicki a ales o rochie sirenă, cu un spate deschis și fără voal. Cuplu a fost înconjurat doar de cei mai apropiați prieteni și rude.

Capturaţi ecranul complet 28.04.2015 94745
Ian Somerhalder și-a început dimineața de 26 aprilie cu un tweet pentru toți fanii lui:
„Aceasta este cea mai frumoasă dimineață din viața mea”.  Câteva ore mai târziu, când toată presa a vuit cu știrea bombă, tinerii au fost abundați cu felicitări.  Unele dintre ele au fost de-a dreptul răutăcioase.

„Ea e un vampir adevărat, Ian! Îți va suge tot sângele din tine! Nu vă potriviți”, au comentat fanii pe Twitter. Este de remarcat faptul că Nikki Reed, precum si Ian, au devenit celebri după ce au apărut în rol de vampiri. Ian în „The Vampire Diaries” și Nikki – rolul Rosalie Hale în” Twilight”.

Capturaţi ecranul complet 28.04.2015 94741
Nikki Reed s-a căsătorit pentru a doua oară. În 2011 actrița a fost măritată cu interpretul Paul McDonald, cu care a trăit timp de trei ani. Cei doi au divorțat în primăvara anului 2014. Ian, însă și-a pus pirostriile pentru prima dată, anterior acesta a avut o relație cu colega de platou de filmare Nina Dobrev.

Capturaţi ecranul complet 28.04.2015 94739

Distribuie articolul: