La noul sezon Vocea Ucrainei s-au remarcat din plin două nume din Republica Moldova. Este vorba despre talentații Laurențiu Coțaga și Vladimir Fotescu - doi basarabeni aleși în echipa Tinei Karol. Cei doi au trebuit să se dueleze, ieri, pe aceeși scenă. Și cum competiția e competiție, doar unul dintre ei a fost ales să meargă mai departe.

Tina Karol le-a întins o adevărată provocare tinerilor basarabeni sosiți ieri la Vocea Ucrainei pentru a se întrece întrun duet live. Jurata le-a solicitat celor doi să se antreneze pentru a interpreta o piesă mult prea dificilă și complexă – „Подождем под дождем”, din repertoriul celebrei trupe de rock „Green Grey”.

page

Vladimir și Laurențiu s-au completat de minune, adăugând vocilor și acompaniament la chitară și clapă. Și dacă au părut mai mult decât intrigați în timpul evoluției celor doi concurenți, jurații aveau să-și arunce replicile dure abia după încheierea spectacolului.

Așadar, juriul a insistat pe ideea că basarabenii s-ar fi putut antrena mai mult asupra acestei evoluții, iar pentru a ațâța și mai mult spiritele, Tina l-a invitat, din sală, pe solistul Green Grey, care a cântat live, timp de câteva secunde, alături de băieți.

Și cum la final cineva dintre ei oricum trebuia să părăsească show-ul, Tina Karol a decis că acesta va fi Laurențiu Coțaga.

Vedeți aici evoluția lor:

Foto: Facebook.com, Голос країни (Voice of the Country)