Tinerii însurăței, Ryan Jenks și Kimberly Weglin din Utah (SUA) sunt fani ai sporturilor extreme. Atunci când a cerut-o în căsătorie, s-a întânplat în timp ce ei erau deasupra canionului, ținându-și echilibrul pe niște frângii. În decembrie 2017, cuplul s-a căsătorit în același loc, la înălțimea de 120 de metri.

Ryan și Kimberly au repetat ceremonia de nuntă de mai multe ori, deoarece s-au gândit că evenimentul ar putea fi riscant pentru oaspeți. Între rocile din canion au fost instalate echipamente de alpinism, o rețea pentru base jumping, precum și un coridor special făcut din corzi.

Would you walk down this aisle on your wedding day? Tag a friend who would 😉 📸: @thehearnes

Публикация от Kimberly Weglin (@_kimw_)

Unii dintre prietenii lor au reușit să depășească teama de înălțime, însă majoritatea oaspeților, totuși, au preferat să privească ceremonia stând pe stâncă. Tatăl lui Kimberly pășea curajos pe frânghii, însoțind mireasa până la altarul „din aer”.

Citește și: La doar 23 de ani are cele mai periculoase selfie-uri! O tânără din Moscova face imagini spectaculoase la înălțime

#squadgoals 📸:@thehearnes

Публикация от Kimberly Weglin (@_kimw_)

„Aceasta este o dovadă a iubirii unul pentru celălalt, pentru viață, pentru energia de care vreau să ne înconjurăm și să menținem acest mariaj până la sfârșitul zilelor noastre”, spune Kimberly. Fotografiile și secvențele video au fost realizate de fotograful american Abbey Hearns. Potrivit lui, filmarea acestei ceremonii a fost una dintre cele mai incredibile și uimitoare din viața sa.

Urmăriți mai jos și un scurt filmuleț cu cei doi îndrăgosiți care și-au spus DA la înălțime:

Distribuie articolul: