Deși fenomenul „celebrității” e perceput mult prea diferit, vom insista asupra numelor de mai jos! Acești doi basarabeni duc faima Republicii Moldova peste hotarele ei, iar de curând și-au unit eforturile pentru cel mai nou videoclip pregătit în colaborare cu artistul român Constantin Sava, alias DJ Sava.

Nimeni nu se aștepta la o colaborare dintre Irina Rimeș și Valeriu Guțu! Iată însă că în noul videoclip pentru featuringul „I loved you”, al lui DJ Sava, își face apariția atât cântăreața, cât și modelul basarabean stabilit de câțiva ani în Statele Unite ale Americii. Însăși acțiunea se desfășoară în cartierul Hollywood din Los Angeles, acolo unde au avut loc filmările.

Prezenta colaborare a fost trădată ieri, când casa de producție a publicat pe YouTube teaserul video al noii piese cu versuri în limba engleză, despre care vă vorbeam mai sus. În fragmentele video, Valeriu apare pe fundalul stâncilor de la Hollywood, conducând un automobil decapotabil. Clipul urmează a fi lansat peste câteva zile.

Reamintim că interpreta de origine basarabeană Irina Rimeș este acum parte a familiei Quant Music din România. Talentata basarabeancă s-a remarcat recent prin lansarea piesei „Visele”, alături de un videoclip semnat de echipa BR Films.

Nu doar talentată, ci și sexy! Irina Rimeș arată splendid în costum de baie (Foto)

Irina Rimeș interpretează demențial „Hora din Moldova”, by Nelly Ciobanu (Video)

Valeriu Guțu este modelul basarabean care ne-a reprezentat în 2014 la concursul internațional Mister World. Tânărul practică modelingul peste ocean, este un promotor al modului sănătos de viață și muncește chiar în calitate de antrenor de fitness pentru star-uri americane.

Valeriu Guțu a strălucit în marea finală de la Mister World 2014 (Foto)

La 24 de ani, modelul basarabean Valeriu Guțu a ajuns să antreneze vedetele din SUA

Modelul basarabean Valeriu Guțu pozează din nou pentru Men’s Health

Și-a traumat piciorul, dar continuă să facă sport! Admiră performanța lui Valeriu Guțu (Video)

Așteptăm lansarea!

Power Up 💪🏽☀️💯

A photo posted by Valeriu Gutu (@valeriu_gutu) on

Foto: captură video