Dragostea pentru muzică în unește pe oameni și nu îi separă! Asta și-au dorit să arate lumii doi militari români, aflați într-o misiune în Afganistan, care, din pasiune pentru a cânta, s-au filmat în timp ce realizează un cover pentru o piesă by Delia. Clipul cu ei doi face furori pe rețelele sociale!

Frumoasa și neașteptata versiune a piesei care i-a adus Deliei peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube aparține fruntașului Elena Croitoru și maiorului Iulian Gemanariu.

Delia a ajuns la „Rechinii Albi” din Afganistan care, în timpul lor liber, găsesc repere care îi aduc tot mai aproape de România. „Rechinii Albi” din Batalionul 341 Infanterie sunt pe final de misiune în teatrul de operații Afganistan, urmând ca la începutul lunii martie să raporteze, în Piața Ovidiu din Constanța, „Afganistan – Misiune Îndeplinită!”. Vă așteptăm sănătoși acasă și cu misiunea îndeplinită!”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a Ministerului român al Apărării Naţionale (MApN).

Aflăm, de asemenea, că Elena Croitoru a câștigat o competiție sportivă în baza militara din Kandahar în 2016, la categoria feminin, alergare de 16 kilometri. Este apreciată atât de „rechinii albi”, cât și de partenerii americani.

Coverul celor doi eroi a plăcut mult internauților. Până și Delia l-a distribuit pe pagina sa virtuală, în semn de apreciere. În doar câteva zile de la publicarea sa, înregistrarea video a adunat peste 210 mii de vizualizări.

Urmăriți imaginile video aici:

Super cover Delia – Ce are ea?Super cover Delia – Ce are ea? 😍

”Ce are ea?” pe tărâm afgan, cu mult suflet, interpretată de fruntașul Elena Croitoru și maiorul Iulian Gemanariu.

Delia a ajuns la „Rechinii Albi” din Afganistan care, în timpul lor liber, găsesc repere care îi aduc tot mai aproape de România.

„Rechinii Albi” din Batalionul 341 Infanterie sunt pe final de misiune în teatrul de operații Afganistan, urmând ca la începutul lunii martie să raporteze, în Piața Ovidiu din Constanța, „Afganistan – Misiune Îndeplinită!”.

Vă așteptăm sănătoși acasă și cu misiunea îndeplinită!

#România #mapn #ArmataRomâniei #Delia #CeAreEa

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro on 25 Ianuarie 2017

Foto: captură video

Distribuie articolul: