Se spune că gemenii au o capacitate aparte de a-și simți ființele, iar ceea ce s-a întâmplat recent, la audițiile show-ului spaniol „La Voz Kids 3” e oglinda acestui fapt. Pe scenă au ieșit doi frățiori de 7 ani, vocile cărora au întors toate scaunele juraților!

gallery-1488976618-kids02Micii eroi care au decis să-și încerce talentul de a cânta în sezonul III al concursului La Voz Kids se numesc Antonio și Paco, au câte 7 ani, sunt îndrăgostiți cu aceeași tărie de muzică și au ieșit pe scenă îmbrăcați identic.

Pe scena competiției, gemenii au interpretat legendara piesă „Te quiero, te quiero”, din repertoriul cântărețului mexican Alejandro Fernández.

„Mi-au răpit inima. Cântă ca niște îngeri și sunt cei mai curajoși din lume, pentru că și-au ales un număr impresonant”, a mărturisit jurata Raosario Flores, după evoluția fraților.

Minutul 01:46:

Atât Antonio Orozco, cât și David Bisbal, dar și Rosario Flores i-au rugat pe micuți să se alăture echipelor lor, însă urmează să afle cine dintre ei este „norocosul” abia diseară.

Piesa originală:

Foto: diezminutos.es, captură video

Distribuie articolul: