La puțin timp după lansarea piesei „Împreună iar”, Angelika Vee revine cu un nou single în colaborare cu Sasha Lopez. „Catch You” este o piesă puternică și plină de culoare, care ar putea intra în heavy rotation atât în țară, cât și străinătate. 

„Ne cunoaştem cu Sasha Lopez de mult timp și astfel ne-a fost foarte ușor să colaborăm. Noul meu single, „Catch You”, are un mesaj pozitiv şi un sound fresh, care sper să ajungă rapid la sufletele oamenilor” a declarat Angelika despre colaborarea cu Sasha Lopez.

„În acest an, mă voi concentra mai mult pe cariera solo și promit să revin în curând cu multe melodii frumoase”, a mai spus Angelika.

Angelika Vee a compus și piese pentru Alexandra Stan, Mike Candy’s, Tal, Sasha Lopez şi a colaborat cu nume importante din sfera muzicii dance: Thomas Newson, Morgan Page, David Solano sau Joachim Garraud. 

Vedeta este originară din Republica Moldova şi locuieşte momentan în Los Angeles, acolo unde a semnat un contract de compoziţie cu Warner Chappell. Compania lucrează cu artiști ca Bruno MarsKaty Perry, Ariana Grande, Dr Dre sau Timbaland.

Artista a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători din întreaga lume cu talentul său, datorită filmuleţelor sale de pe YouTube. De atunci, a lansat mai multe single-uri, printre care: „Tie You Up”, „Guale” și „Cash Out”.

Ascultați noul featuring aici:

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: