Actrița și bloggerița din România Laura Cosoi s-a logodit cu iubitul său, Cosmin Curticapean. Bărbatul a cert-o în căsătorie într-un mod deosebit, la biserica unde a fost Laura botezată. 

 Fosta iubită a lui Smiley, în vârstă de 32 ani s-a logodit cu omul de afaceri Cosmin Curticapean de 38 de ani. Vedeta a anunțat despre eveniment pe blogul său personal.

Cand m-am asteptat mai putin, iubitul meu m-a cerut de sotie. Din acest moment incep un nou capitol in viata mea, alaturi de barbatul care ma face fericita! Cosmin a ales cadrul perfect – biserica romano-catolica in care am fost botezata. Eram doar noi doi si in timp ce ma rugam, am auzit pe fundal melodia noastra. Am deschis ochii si in jur erau deja adunate familiile noastre. Printre lacrimi de fericire, sub privirile emotionate ale celor dragi, tinandu-l de mana pe Cosmin, am spus Da!“, a scris Laura Cosoi.

IMG_2036
Împreună cu mesajul său de pe blog, Laura a postat câteva fotografii făcute după ce a fost cerută în căsătorie. Atmosfera romantică și fețele fericite ale tinerilor sunt de toată admirația.    IMG_2039

Laura și Cosmin au o relație din anul 2012

IMG_2035

Distribuie articolul: