Se pare că înfometările care anticipează defilările modelelor pe podium sunt pe deplin aplicate și de către artiștii care se pregătesc de evoluții scenice prin schimbări bruște de alimentație. Cel puțin asta ne dă de înțeles și directorul de concerte al Sofiei Rotaru, care a dezvăluit secretul imaginii impecabile a artistei, ori de câte ori iese pe scenă.

Sergey Lavrov a dezvăluit, pentru KP, ce măsuri întreprinde cântăreața de 69 de ani pentru a arăta splendid de fiecare dată, atunci când iese în fața publicului său:

13307237_1033376050078557_8001317303645918932_nÎnainte de toate, sigur că este vorba despre genetică, un dar al naturii. De asemenea este valabilă și alimentația corectă, dar și ritualul de îngrijire zilnică a pielii. Înainte de filmările importante, respectă un regim strict timp de o lună: consumă doar apă și fructe. Sau apă și legume. Nimic mai mult.

Artista, a rându-i, spune că mizează și pe armonie interioară atunci când vine vorba de felul în care arată:

„Abia după asta frumusețea se întărește cu proceduri benefice ca masajul, exercițiile fizice și organizarea corectă a alimentației. Sunt sigură că frumusețea interioară îi este dată fiecărui om. Totuși, ea are nevoie de îngrijire și atenție.

Când am posibilitatea, merg la saună, înot sau merg la sală. Consum multe vegetale și puțină sare. Pentru relaxare, folosesc grădinăritul și pescuitul.

M-am convins deja de mult timp că poți scăpa ușor de oboseală și stres în sânul naturii, stând în liniște la un foc, ascultând cântecul păsărilor din pădure, culegând ciuperci, privind cerul înstelar sau stând cu undița la un lac.”

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: