Testele psihologice sunt foarte utile pentru dezvoltarea personală. Ele pot spune multe despre personalitatea ta și, totodată, îți testează intuiția. Așadar, privește atent imaginea și răspunde la întrebarea: care dintre cele 2 femei este mama copilului?

Dacă ai ales femeia din dreapta: ai făcut alegerea greșită, ca și alte 70% dintre persoanele ce au încercat să treacă acest test. Răspunsul tău vorbește despre faptul că ești o persoană creativă, cu o imaginație bună și cu niște idei originale. Știi să asculți, dar și să vii cu inițiative proprii. Prietenii au nevoie de tine întrucât le oferi multă înțelepciune. Ești o persoană foarte sensibilă, dar totodată matură și perseverentă.

Dacă ai ales femeia din stângă: Felicitări, ai o intuiție excelentă! Faci parte din cele 30% care au reușit să treacă testul. Alegerea ta vorbește despre caracterul tău ambițios, pozitiv și exigent. Ești persoana care analizează bine orice decizie și orice acțiune a sa. Îți cunoști părțile tale forte și știi cum să le folosești. Ești mereu înconjurat de prieteni, întrucât ei simt că pot avea încredere deplină în tine.

Explicația:

Femeia din dreapta stă cu picioarele încleștate, demonstrând astfel inconștient, un mecanism de apărare, în timp ce copilul se joacă cu fața la femeia din stânga, ceea ce e firesc într-o relație dintre mamă și copil.

Sursa: eustiu.com

Distribuie articolul: