Prezentatorul TV a oferit detalii noi despre ce simte fața de regretata Janna Friske. S-a întâmplat în cadrul unui interviu acordat Xeniei Sobchak.

Fiind conștient de valul de zvonuri care pot apărea în presă, de cele mai multe ori, Dmitry Shepelev evită să vorbească prea deschis despre regretata sa „soție”. Se întâmplă mai mult din cauza fiului său, Platon, pe care încearcă să-l protejeze de controversele care au apărut în presă odată cu decesul Jannei Friske și care continuă să apară la patru ani de la trecerea ei în neființă.

Totuși, el a acceptat să i se deschidă Xeniei Sobchak, în cadrul emisiunii pe care aceasta o moderează. Bărbatul a fost întrebat cum își imaginează viața, dacă Janna ar fi rămas în viață.

„Cred că am fi devenit soț și soție. Eu doar i-am făcut cererea în căsătorie, iar ea a acceptat-o. O cunosc ca fiind o fire blândă, gingașă, un pic iresponsabilă, o femeie superbă îndrăgostită de viață, dar niciodată nu am știut-o nici ca soție, nici ca mamă”, s-a destăinuit acesta.

Discutând despre Janna, prezentatorul a povestit că erau „emoții incredibile”, dar nu și căldura căminului familial. Cât despre Ekaterina, noua sa jumătate, acesta a atenționat că anume întâlnind-o pe ea a înțeles ce înseamnă viața de familie și cât de minunată poate fi.

Citește și: Fostul soț al Jannei Friske se recăsătorește? Dmitry Shepelev s-ar fi logodit (Foto)

Bărbatul a mai dezvăluit că este gata să păstreze amintirea luminoasă despre fosta sa iubită: „Nu-i ascund Katerinei că țin mult la acest trecut, că nu-l neg. Cele întâmplate m-au învățat multe. Am fost rupt în bucăți de cele întâmplate, așa încât mă simt alt om. Dar nu doresc să trăiesc cu trecutul”, a încheiat bărbatul.

Pentru a afla mai multe despre Dmitry, Janna, fiul lor Platon și noua iubită, Ekaterina, urmărește video de mai jos.

Sursa: Youtube.com

Vezi și: Cea mai bună prietenă a Jannei Friske îl imploră pe Dmitry Shepelev să-i permită întrevederile cu Platon (Video)