Odată ce se zvonea că Janna Friske se află la un nou tratament în China, soțul acesteia, Dmitri Shepelev, a confirmat noutatea printr-o nouă postare pe Twitter, prin care anunța că a zburat împreună cu Platon. Deși nu se menționează nimic despre punctul de destinație, Shepelev a dat de înțeles că a zburat suficient de mult în compania băiețelului său.

Zborul lung, spre China, n-a fost prea plictisitor în compania micuțului Platon – băiatul de un an și jumătate al Jannei Friske. Cei doi s-au îndreptat spre mama băiatului, pentru a-i fi alături în perioada tratamentului. 

„Se pare că zborul în compania copilului nu este doar plin de griji, ci și foarte amuzant”, declară Shepelev, în descrierea fotografiei care îl ilustrează purtând pe cap o căciulă pentru copii.

Amintim că potrivit ultimelor informații, Janna a plecat în China recent, iar despre acest lucru, vedeta ar fi sugerat într-o discuție pe Skype cu amicul său – Otar Kushanashvili.

„La Moscova, Janna se va întoarce nu mai devreme de luna decembrie și mi-a spus că între noi doi există o mare diferență de fus orar. Unde anume a plecat Janna, nu a dezvăluit”, a declarat Otar, pentru publicația rusă „Komsomolskaya Pravda”.

Chiar dacă nu a dezvăluit concret țara în care se află acum, presa rusă susține că Janna a plecat în China, acolo unde a mai fost, de altfel, și în trecut. În timpul vizitei sale precedente, Janna ar fi rămas foarte uimită de cultura și medicina netradițională, despre care circulă sute de legende. 

Potrivit unei versiuni, Janna apelează, în aceste momente, anume la acest tip de medicină, însă unele surse informează că Janna ar fi mers la tratamentul cu un aparat-minune, care omoară celulele canceroase din organism. 

Shepelev a mai fost în China, alături de Janna, iar acest lucru a fost trădat de o altă postare pe contul său de Twitter. 

Foto: Instagram

Distribuie articolul: