Combinația perfectă: Ea – jurnalistă, prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul jurnalelor de știri „Observator” de la Antena 1, iar el – un tânăr Dj basarabean, plasat în topul mondial al celor mai puternici Dj ai lumii! Vorbim despre talentatul Andrew Rayel, care, zilele trecute, a lansat un videoclip cu românca Alexandra Bădoi, pentru piesa „Goodbye”.

Vocea Alexandrei se pliază perfect cu piesa în stil trance vocal, mixată de Andrei. De altfel, „Goodbye” nu s-a lansat acum, ci în luna mai a acestui an și a beneficiat de o promovare intensă în festivalurile și show-urile radio de muzică electronică, iar trancerii din întreaga lume iubesc această melodie și o fredonează în timpul concertelor.

În același timp, „Goodbye” se regăsește și pe primul CD din compilația „A State of Trance 2014” – album remixat de celebrul trance DJ – Armin Van Buuren.

Basarabeanul Andrew Rayel apare, într-un articol al portalului libertatea.ro, drept „micul Mozart al muzicii trance” și drept „viitorul Armin van Buuren”. Alexandra Bădoi, la rândul ei, nu a face doar televiziune și muzică, ci și modelling. 

În videoclip, Alexandra apare în diverse ținute pe o plajă pustie, în timp ce Andrei – la masa de mixaj, în fața sutelor de tineri care dansează live pe ritmurile muzicii trance.

Noul videoclip al celor doi îl puteți admira aici:

Distribuie articolul: