Clasamentul Top 100 DJ MAG a dezvăluit, în sfârșit, numele celor mai buni DJ din lume. Surpriză: în primii 25 se află și basarabeanul de 22 de ani Andrew Rayel! Potrivit redactorilor revistei, tânărul DJ originar din Călărași a urcat patru poziții și se poziționează, acum, între DJ-ii R3HAB și Above & Beyond.

Potrivit wegotthiscovered.com, clasamentul realizat în acest an de către publicația Top 100 DJ MAG se bazează mai degrabă pe popularitate decât pe talent, iar de aici conchidem că Andrei Rață, alias Andrew Rayel ar fi meritat un loc mai de frunte, în clasament.

Mulțumirile n-ar fi de ajuns pentru sprijinul constant și dragostea primită de la toată lumea, care permite pasiunii mele să crească în fiecare an. Sunt aici, pe locul 24, datorită vouă. Mulțumesc TOP 100 DJ MAG”, declara tânărul DJ, pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Altfel vorbind, cei 100 de DJ au fost poziționați astfel în baza unui sondaj efectuat în rândul fanilor.

Potrivit sondajului efectuat, învingător în clasament s-a dovedit a fi DJ-ul Hardwell. Acesta, de altfel, s-a dovedit învingător pentru al doilea an consecutiv. Anul trecut, pentru a-l detrona pe DJ van Buuren, Hardwell a lansat o serie de single-uri de succes și a desfășurat o campanie agresivă de social media.

Clasamentul Top 100 DJ este făcut public în fiecare toamnă și, precum scrie mtv.co.uk, este întâmpinat nu tocmai pozitiv. De cele mai multe ori, publicul protestează cu huiduieli asurzitoare rezultatele sondajului, care par a fi manipulatorii și inechitabile. Pentru că topul se realizează doar din rezultatele unui sondaj,  mai scrie sursa citată, DJ-ii desfășoară campanii imense de marketing, pentru a canaliza în favoarea lor rezultatele sondajului.

Noaptea trecută, la Londra a avut loc petrecerea Top 100 DJ MAG, la care basarabeanul Andrew Rayel a mixat între orele 00.00 și 01.00 noaptea.

Andrew Rayel activează în calitate de DJ Trance încă din 2005. Marele succes al DJ-ului a fost în 2011, cînd de single-ul său „Aether”, s-a interesat însuși Armin van Buuren, de aici începând colaborarea cu DJ No1 în lume.

De atunci, basarabeanul progresează vizibil în abordarea genurilor de muzică Trance, Electronica și Trance progresiv și este inclus anual în topurile celor mai celebri DJ Trance din întreaga lume.

Menționăm, de asemenea, că în 2012, tânărul a reușit să intre în Top 100 al revistei DJ Magazine, ocupând locul 77. Anul trecut, numele său a fost poziționat în dreptul numărului de ordine 28, pentru ca în acest an, Andrew Rayel să figureze pe locul 24!

Felicitări!

Foto: Facebook, Doug Van Sant Photography, djmag.com, wegotthiscovered.com,  The Trance Project Official

Citește și:

Dj-ul basarabean Andrew Rayel s-a filmat într-un videoclip cu românca Alexandra Bădoi

Distribuie articolul: