Sasha Lopez a primit un Disc de Aur (Golden Record) în Canada. Acest premiu indică atât nivelul de apreciare a pieselor artistului, dar şi numărul de vânzări înregistrate oficial. Basarabeanul se arată foarte fericit de noua distincție, dar şi de primirea călduroasă a publicului canadian. „Am primit oficial Discul de Aur în Canada! Felicitări echipei!”, scrie DJ-ul pe pagina sa de facebook .

Mai multe detalii despre premiu, dar și cum arată acesta, Sasha Lopez a promis că va prezenta săptămâna viitoare. Astăzi, basarabeanul și echipa sa au ajuns în Cadana pentru a începe turneul de promovare a pieselor sale. Producătorii promit că în curând, artistul va lansa un nou single, produs în colaborare cu cei de la Bang Bang Production, Vano Tek şi Ivan Caragia.

Discul de Aur se acordă interpreților pentru vânzări oficiale ce depășesc 500.000 de unităţi, conform standardelor SUA, sau 100.000 de unităţi în Marea Britanie. Astfel de discuri sunt decernate artiştilor de talie internațională sau materialelor muzicale lansate la nivel mondial. Un Disc de Aur este atribuit în mod individual pentru ţara în care este vândut materialul pe suport fizic sau digital.

Distribuie articolul: