Noua piesă „I’M Your Angel” lansată cu aproximativ o lună în urmă în țări ca Moldova sau Russia a intrat deja în top 10 difuzări radio iar acum are și un videoclip. Dj Layla și Sianna apar în niște ipostaze senzuale și tandre tot căutîndu-se una pe cealaltă. Piesa este semnată de Radu Sîrbu, videoclipul e o producție Rassada Music și a fost filmat timp de 2 zile în România.
„Alaturi de toată echipa, ne-am gîndit foarte mult cum trebuie să arate videoclipul acestei piese. Inevitabil am avut zeci de idei cu mare, soare și tot felul de locații interesante, dar în final am căzut de comun acord că această piesa exprimă gingașie, sensibilitate și senzualitate, așa că ne am bazat pe frumuseţea feminină așa cum o înțelege fiecare dintre noi” a declarat Dj Layla.

Filmările au fost mai mult decît distractive pentru fete, care sunt prietene și se cunosc de ceva timp. Sianna afirmă: „Nu a fost nici ușor nici greu, iar „chicoteala” și distracția a fost la ordinea zilei, mai ales în scenele cu acel baldachin improvizat în care ne tot pierdeam mereu una pe cealaltă. Am fost puse într-adevar în ipostaze destul de ciudate pentru noi, pentru că fiind prietene de mulți ani, în momentele în care trebuia sa fim cît mai tandre una cu cealaltă, izbucneam în hohote de rîs și evident reluam scena de la capăt.”

Vă invităm să îl urmăriți mai jos:

Distribuie articolul: