DJ-ul din Republica Moldova Andrew Rayel, cu numele adevărat Andrei Rață, a reușit să intre în Top 100 al revistei DJ Magazine și să ocupe locul 77, informează UNIMEDIA. Deși foarte mult contează pe sprijinul țării sale de origine, Rayel a reușit să intre în TOP 100 după ce talentul său a fost recunoscut de liderul clasamentului din acest an, Armin van Buuren.

„Având sprijinul din partea lui Armin van Buuren, care este o sursă de inspirație pentru mine și pentru toți DJ-ii trance, este pur și simplu o onoare pentru mine. În urma reacțiilor pozitive după ce piesele mele sunt rulate pe „A State Of Trance”, acest fapt cu siguranță mi-a dat o mai mare încredere în mine ca artist”, spune Rayel.

Andrew consideră muzica clasică ca fiind una dintre principalele inspirații pentru melodiile sale. „Iată de ce folosesc de multe ori de instrumente clasice în piesele mele, cum ar fi pianul și coardele, pentru a ajuta la crearea unei atmosfere euforice. Combinația între sunete trance și melodii clasice aduce ceva inovator, iar armonia clasică este ceea ce vreau să împărtășesc cu ascultătorii mei”, mai spune DJ-ul din Moldova.

Sursa: UNIMEDIA


Distribuie articolul: