Aura a lansat azi dimineață un nou videoclip la cea mai recentă piesă a ei. Interpreta este filmată în câteva ipostaze, foarte glamuroase și colorate, arătând, ironic, viața de vedetă, așa cum și-ar imagina lumea că ar trebui să fie. Aura a suferit mai multe schimbări de look, dar pe toate le puteți vedea mai jos.
Interpreta ne-a povestit că videoclipul este realizat de Corina Caireac, în colaborare cu o tânără regizoare. S-a filmat aproape 12 ore, într-un subsol unde au fost improvizate cinci platouri inedite. Artista a menționat că cel mai greu a fost trecerea de la un platou la altul și de la o imagine a sa la alta.

“Piesa este una ironică, așa că mi-am dorit și un clip pe masură. Prezentăm vedeta imaginară, care se răsfață, așa cum cred admiratorii și apare în ipostaze grotești. Mie îmi place mult cea a ieșit și chiar am primit complimente și sugestii cum că ar fi potrivit să mă fac brunetă”, a declarat pentru revista PentruEA interpreta.

Concert aniversar la 20 de ani de activitate
Întrebată dacă nu vrea cu acest clip să ajungă pe piața din România, Aura a declarat că nu mai are asemenea ambiții, deși aceasta ar fi o realizare frumoasă. Noile planuri ale interpretei sunt pentru o piesă lirică, pe care o va înregistra în curând, dar și organizarea noii ediții a “Șlagărului Anului”.

“În decembrie împlinesc 20 de ani de activitate artistică și mă gândesc serios la un concert aniversar. Cred că voi reuși să-l organizez deja în ianuarie 2014, însă am mult de lucru, dacă stau să-mi amintesc ultimul meu spectacol, dar și ultimele concerte ale colegilor mei”, ne-a mărturisit cântăreața.

 

 

Piesa “Inima mea”, pentru care Aura a realizat videoclipul, este scrisă de Eugenia Carbut-Andrieș, iar la aranjament a lucrat Sandu Gorgos.

Distribuie articolul: