Magie, jocuri de logică, prezentări de modă, dulciuri, distracție, veselie și voie bună. De toate acestea au avut parte mai mulți copiii care și-au dat întâlnire sâmbătă la patiseria Panilino. Este primul eveniment de acest fel organizat de către compania de telefonie mobilă Moldcell în cadrul programului de loialitate MClub.

„Petrecerea de astăzi este debutul pentru astfel de evenimente care vor oferi posibilitatea clienților noștri ca într-o atmosferă neformală să vadă care sunt beneficiile programului de loialitate MClub. Noi dorim ca clienții noștri să se bucure de comunicare nu doar prin intermediul rețelei noastre de telefonie mobilă, dar să primească satisfacție și de la numeroase reduceri în cadrul programului de loialitate MClub de la Moldcell”, a declarat Olga Pavlic, director marketing Moldcell.

M Club copii

MClub copii

MClub copiiCopii nu au avut timp să se plictisească. Partenerii programului de loialitate MClub le-a pus la dispoziție tot felul de activități. În ritm de dans, micuții au prezentat mai multe articole de îmbrăcăminte de la Ruminata, Clubul Junior Start Up le-a oferit posibilitatea copiilor să se animeze. În același timp, EduJoc le-a pus în mișcare logica, creativitatea și inginiozitatea tuturor celor prezenți la petrecere oferindu-le o serie de jocuri interesante.

MClub copii

MClub copii„Clienții Moldcell beneficiază de reduceri în funcție de valoarea achiziției. Dacă depășesc 500 de lei, discountul este mai mare. Avem discount de la 7 la 10 la sută”, a menționat Hâncu Igor, co-fondator „Edu joc”.

Gazda evenimentului, cafeneaua Panilino i-a îndulcit nu doar pe copii, dar și pe părinți.
Părinții au rămas încântați de acțiunile organizate de Moldcell în acest fel beneficind nu doar ei, dar și micuții lor.

Costi Burlacu

„Mi se pare foarte fain ca în weekend să venim cu copii aici să-i antrenăm și pe ei în diferite activități și de logică. Ne-au pus chiar și pe noi la lucru”, a spus interpretul Costi Burlacu.
Cei mai fericiți au fost copiii, care s-au distrat de minune și au primit cadouri utile de la Moldcell și partenerii evenimentului.

Primul eveniment de acest fel are loc în cadrul programului de loialitate MClub, unicul program de reduceri pe telefonul mobil din țară. Acesta este dedicat în exclusivitate abonaților Moldcell. Cu ajutorul MClub ai acces la ofertele fierbinți a peste 125 de partneri, iar lista acestora crește zilnic.

MClub copii

MClub copii

„Programul MClub conține parteneri din șase domenii: frumusețe și sănătate, shopping, cafenele, distracții, servicii și totul pentru casă”, a menționat specialistul marketing Moldcell, Ecaterina Guțaga.

Pentru a beneficia de reducerile partenerilor MClub trebuie să ții cont de câțiva pași simpli.
„Poți să beneficiezi de reduceri MClub când intri într-un local al partenerului MClub. Expediezi un sms la numărul 9900 respectiv primești un cod de reducere pe care îl arăți partenerului și poți beneficia de reducere. Reducerile pot fi de la 5 până la 50%, fiind reduceri fierbinți și foarte gustoase”, a conchis specialistul marketing Moldcell.

M Club copii

MClub copii

MClub copii

MClub copii

MClub copii

P

Distribuie articolul: