Te-am ținut un pic în suspans, dar am decis că e timpul să-ți dezvăluim câteva secrete. Deja știi că organizăm cea mai tare petrecere a anului, una în Pijamale, și când spunem „cea mai tare” nu hiperbolizăm, ci o zicem așa cum este. Dacă ești invitata noastră, dar încă ești indecisă, vezi mai jos ce surprize te așteaptă. Cu siguranță nu vei putea rezista!

Suntem pe ultima sută de metri, pregătirile sunt în toi, trimitem invitațiile, așteptăm răspunsurile și ne mobilizăm frumos pentru cea mai tare Petrecere în Pijamale. Deja ți-am spus că vom avea parte de foarte multă distracție, invitați-surpriză, dar și multe, dar foarte multe premii.

Vom desfășura evenimentul în data de 25 aprilie, la ora 15:00 într-un hotel din capitală. Invitatele noastre vor avea parte de o avalanșă de premii oferite de partenerii noștri. Dacă te întrebi cum le vor obține, află că vor fi câteva concursuri „super-mega-hiper-distractive”.

Apoi, doamnele noastre vor fi surprinse și cu două defilări, una de pijamale, marca Lolita și una de rochii cocktail, marca Nanetty, pe care le vei putea procura pe loc. Partenerii generali le vor alinta și cu produse cosmetice – AVON, dar și cu proceduri de frumusețe oferite de Coliseum Organic SPA; apropo, în timpul petrecerii noastre vei putea procura toate complexele, marca Coliseum Organic SPA la doar 50%. Și Derma Beauty a decis că invitatele noastre merită și câteva proceduri cosmetice, iar salonul Marilyn Monroe și-a propus să le facă și mai frumoase decât sunt. Zefir va oferi cele mai superbe bijuterii și un decor de poveste, Irka Shoes va pune în joc o pereche de pantofi la care toate femeile din Moldova visează, iar Lecapio ne-a promis că va aduce și câteva genți extraordinare, făurite cu dragoste pentru prietenele revistei PentruEa.

Participantele noastre se vor delecta cu cele mai selecte vinuri, oferite de Lion Gri și Vinăria Poiana, iar la final, vor gusta din cel mai dulce tort de la Panilino, special conceput pentru a marca o frumoasă schimbare în viața noastră.

Cadourile oferit de molDeco vor ferici cele mai active participante pe rețelele de socializare, brandul aNostru ne va servi cu fructe autohtone, de care susțin ei, ne vom îndrăgosti ireproșabil. Perna mea ne-a pregătit niște surprize superbe, moi și confortabile pentru un somn dulce.

Am avea încă multe de spus, dar ne dorim să păstrăm și câteva secrete, ca să te mai intrigăm puțin. Hai să-ți mai spunem încă ceva: vom avea și invitați speciali, adică nouă ne place să le zicem „invitați – surpriză”. Ei ne vor face petrecerea și mai frumoasă! Gata, nu mai divulgăm nimic, nu ne mai lăudăm, ne dorim să fii alături de noi să vezi cu ochii tăi că suntem așa cum suntem – o revistă pentru femei și despre femei.

Acum, când știi toate aceste detalii, nu ai decât să participi la concursul nostru și să câștigi o invitație la cel mai tare eveniment al anului Petrecerea în Pijamale.

Partenerii generali ai evenimentului:

lo1

Partenerii Petrecerii în Pijamale sunt:

78

 

logo_pernamea1

Distribuie articolul: